Apartament 3 camere Eminescu preț 140.000 euro – Vândut –

Apartamentul Quatuor – aproape de nevoile tale –

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament deosebit situat pe strada Mihai Eminescu numărul 76, la doar 7 minute de piața Romană.
Zona în care este amplasat este plină de magazine și mici restaurante. Parcurile (Ioanid, Grădina Icoanei) sunt și ele foarte aproape și sunt locurile unde îți poți petrece timp în aer liber. Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și troleibuze iar stația Piața Romană, este la doar 7 minute. Fiind poziționat aproape de centrul orașului accesul către restul zonelor Bucureștiului este facil.
Imobilul a fost construit în anul 1938 (nu este prezent pe listele primăriei la risc seismic sau urgențe) având un regim de înălțime p+3 cu o arhitectură caracteristică acelor ani.
Apartamentul propus se află la etajul 1, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisa, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acelei perioade, cu o suprafața utilă de 100 mp utili, cu cele 3 balcoane ajungând la 115 mp. O altă caracteristica importantă a proprietății este înălțimea camerelor care este peste 3 m.
În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde se găsește un cuier cât și un mic dressing. Din acest loc putem să mergem în living sau în dormitorul mic. Hai să pășim în living prima dată.
Livingul este format din 2 camere și însumează o suprafață 36 mp. Acesta are o zonă de primire a oaspeților unde este amplasată o canapea și o măsuță fiind locul ideal unde aceștia pot bea o cafea. Cea de a doua zonă este cea de relaxare și de lucru în care avem o canapea, două fotolii, o masă și bineînțeles televizorul. Acum să ne mutăm în dormitorul mic.
Dormitorul mic după cum am zis mai devreme are acces din două locuri, din holul de la intrare și din living. Acesta are 16 mp și este perfect pentru un copil fiind mobilat cu două mici dressinguri, o canapea extensibilă, 2 scaune și o comodă pe care să puteți pune un televizor pentru acesta dacă doriți. Din acest dormitor avem acces și către unul din cele trei balcoane. Acesta are vederea pe fața imobilului. Trecem în dormitorul mare.
Dormitorul mare are o suprafață de 20 mp și este dotat cu un pat mare pentru două persoane, un dressing în care să încapă hainele dumneavoastră, două noptiere și o comodă pe care stă televizorul. De aici avem acces către un alt balcon, ce are vederea pe lateralul clădirii. Să ne mutăm în cel de al doilea hol.
Cel de al doilea hol ne oferă acces către cele două grupuri sanitare, bucătărie, cămară și balconul care deservește livingul.
Primul este grupul sanitar principal care este generos, este dotat cu cadă, multe spații de depozitare iar aerisirea se realizează cu ajutorul geamului.
Urmează balconul livingului care oferă lumină naturală acestuia și este mai mult un spațiu de depozitare.
Cămara are o suprafață de 1,5 mp și este locul ideal în care să depozitați diverse obiecte sau lucruri pe care nu vreți să le aveți la vedere.
Grupul sanitar de serviciu cuprinde doar un wc ce are aerisire tot cu ajutorul unui geam. Să mergem și în bucătărie.
Bucătăria nu este nici mică nici mare, are 8 mp, pot servi ușor masa 3 persoane și așteaptă un bucătar ce să o folosească la capacitate maximă.
Proprietatea este ideală pentru un cuplu sau o familie care își dorește un acasă unicat, aflat aproape de inima orașului nostru.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitoare:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Holuri:

Balcon închis:

7

Imobil:

20180924_185719.jpg

2 comentarii

Lasă un comentariu