Apartament 6 camere tip duplex Apărătorii Patriei preț 195.000 euro

Apartamentul Henerasyon – o proprietate în care încape toată familia –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate superbă, apartamentul Henerasyon situat în cartierul Apărătorii Patriei, mai exact Drumul Dealul Bistrii la numărul 21-23.
Zona în care este amplasată este plină de magazine și restaurante. Aproape este și parcul natural Văcărești unde puteți avea experiențe frumoase împreună cu membrii familiei. Pentru cei pasionați de sport recomandăm numeroasele săli de fitness din zonă.
Mijloacele de transport în comun sunt autobuze pe șoseaua Berceni iar metroul este la doar 7 minute, stația Apărătorii Patriei. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.
Imobilul a fost construit în anul 2011 având un regim de înălțime p+2+pod cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Un mare avantaj al acestui imobil este curtea comună de 1000 mp în care au fost construite un foișor și un grup sanitar și amenajat un loc de joacă pentru copii. Acestă curte este la dispoziția oricărui locatar și este locul ideal în care membrii cei mici ai familiei pot sta la joacă în zilele însorite.
Acum hai să urcăm și să iți arătăm apartamentul propus!
Duplexul începe la etajul 2 și se termină în pod, este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 194 mp utili, cu cele 2 balcoane și spații de depozitare ajungând la 299 mp. Înălțimea este de 3 m jos iar sus 2 m și ceva (eu la 1,93 stau comfortabil în proporție de 70 din suprafață)   Vederea este pe față și lateral la etajul 2 iar în pod pe față și spate.
În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare, cum place tuturor, unde găsim un pantofar și un cuier dar și o oglindă unde să faci ultimele retușuri înainte să pleci de acasă. De aici putem să mergem la etaj sau să întrăm în living. Eu zic să continuăm cu partea de jos.
În continuare avem un livingul, compus din două camere, cu bucătăria, care inițial a fost open space și ulterior închisă cu geam de sticlă ce îi conferă un aspct modern. Acesta are o suprafață de 64 mp și este împărțit în 3 zone, zonă de relaxare unde bineînțeles avem o canapea mare pentru toți membrii familiei unde puteți viziona un film, zona de dining cu o masă pentru 8 persoane și zona de trecere din hol către living, zonă ce are rol similar unui hol. Din zona de relaxare avem acces către un balcon deschis ce are vedere pe fața blocului continuându-se și pe lateral. Suprafața lui este de 8 mp.
Hai să vedem bucătăria acum.
Suprafața ei este generoasă este mobilată și utilată cu tot ce îți trebuie pentru a prepara cele mai bune rețete. Găsim blat pentru gătit pe ambele părți cât și spații de depozitare. În mai puține cuvinte pot spune că este o bucătărie ce vrea să te pună la treabă.
Mergem în zona de trecere și găsim un grup sanitar pentru oaspeți și dormitorul matrimonial.
Hai în dormitor.
Dormitorul are 17 mp, este mobilat cu un pat mare, o comodă, noptiere și un dulap. Ai multe haine și nu crezi că ai loc? Nu este nici o problemă dormitorul are și dressing amenajat cu dulapuri mari si încăpătoare dar și o oglindă înaltă de 3 m. Dormitor matrimonial înseamnă că ai baie proprie unde ai acces doar tu. Ce zici de o baie dotată și cu cadă și cu duș? Sună bine. Să nu uit această baie are și geam pentru aerisire naturală. Ca să fie și mai frumos ai și un balcon de 4 mp închis și amenajat cu spații de depozitare.
Cu etajul am terminat, hai în pod.
Dacă ai o famile cu doi copii podul este doar a lor. Aici găsim practic un apartament cu 3 camere. Avem 2 dormitoare, unul cu baie proprie, un living, o bucătărie care momentan este folosită ca living, un grup sanitar și o spălătorie/uscătorie.
Cele două spații de depozitare le găsim aici sus și sunt poziționate pe fiecare laterală. Unul are 49 mp iar celălalt are 45. Sunt foarte folositoare mai ales că tot ceea ce nu vrei să fie la vedere va încăpea acolo.
Proprietatea este ideală pentru o familie cu doi sau trei copii, chiar și pentru cei care au unul singur și vor să stea împreună cu parinții. O altă întrebuințare este să o desparți în două proprietăți separate, ea este contorizată separat pe fiecare nivel. Proprietatea vine mobilată și utilată ca în poze iar în acest preț se primesc și două locuri de parcare supraterane.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Livng:

Bucătărie:

Dormitor:

Hol, grup sanitar:

Etaj:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s