Apartament 4 camere tip duplex Basarabia (Vivenda Hercesa) preț 205.000 euro – Vândut –

Apartamentul Sunrise – locul unde visele devin realitate – Închiriat –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate superbă, apartamentul Sunrise situat în cartierul Costin Georgian – Basarabia, mai exact strada Baia de aramă nr 1. în incinta complexului Vivenda Hercesa.
Zona în care este amplasată este plină de magazine (mega image, lidl), piețe (piața Morarilor și Delfinului) și restaurante (Casa Diham, Ivan’s Bar&Grill;, McDonalds). Aproape este și parcul Morarilor unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Pentru cei pasionați de sport recomandăm Gym Life Club. Pentru că educația este importantă de menționat sunt școala gimnazială nr 16 și 58.
Mijloacele de transport în comun sunt autobuze și tramvaie pe bulevardul Basarabia iar metroul este la mai puțin de 10 minute, stația Costin Georgian. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.
Imobilul a fost construit în anul 2007 având un regim de înălțime p+12 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Un mare avantaj al acestui imobil este curtea comună, care se împarte cu încă un imobil din acest complex, unde găsim un loc de joacă pentru cei mici, un teren de baschet, spațiu verde și o parcare pentru bicilete. Acestă curte este la dispoziția oricărui locatar și este locul ideal în care membrii cei mici ai familiei pot sta la joacă în zilele însorite.
Acum hai să urcăm și să iți arătăm apartamentul propus!
Duplexul începe la etajul 11 și se termină la 12, este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 112 mp utili, cu balcon, terasă și casa scării ajungând la 180 mp. Orientarea apartamentului este pe sud și pe vest având lumină naturală toată ziua.
În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare unde găsim un pantofar și un cuier dar și o oglindă unde să faci ultimele retușuri înainte să pleci de acasă. De aici putem să intrăm în living, dormitor, bucătărie, grup sanitar sau să urcăm la etaj. Hai în living prima dată!
Livingul are o suprafață de 23 mp una destul de generoasă și este locul ideal unde să se adune familia. În funcție de preferințe poți amenaja o zonă de relaxare unde să te uiți împreună cu cei dragi la un film, o zonă de lucru cu un birou sau ceea ce dorești, depinde doar de tine. De aici ai acces către balconul deschis, 3 mp, cu ajutorul caruia să aerisești rapid camera.
Să continuăm cu dormitorul!
Acesta este ideal pentru un copil, are 13,80 mp, are un dressing generos iar geamul mare asigură multă lumină naturală.
Ne mutăm în bucătărie acum!
Suprafața ei este mai mult decât generoasă, 13 mp, este mobilată și utilată pațial cu tot ce îți trebuie pentru a prepara cele mai bune rețete. Zona de luat masa, în cazul în care nu vrei să mănânci în living, și multiplele spații de depozitare sunt câteva din atuurile acesteia. În mai puține cuvinte pot spune că este o bucătărie ce vrea să te pună la treabă.
Înainte de masă trebuie să te speli pe maini. Urmează grupul sanitar.
Grupul sanitar este dotat cu cadă are 4 mp și deservește partea de jos a apartamentului.
Hai sus să vedem ce avem și aici!
După cum am spus și mai devreme tot apartamentul este decomandat iar la etaj avem un hol de unde putem intra în dormitorul matrimonial, dormitorul mic, birou, grup sanitar sau să ieșim pe terasă.
Eu zic să începem cu dormitorul matrimonial!
Are 13,55 este dotat cu pat, un dressing încăpător plus alte spații de depozitare, care sigur vor atrage doamnele. Din acest dormitor avem acces și către superba terasă dar și către baia proprie care este dotată și ea cu cadă. Aerisirea ei se realizează, ca și în celelalte grupuri sanitare, cu ajutorul unui ventilator care își face treaba.
Dormitorul mic acum!
Are 10 mp este ideal pentru un copil puțin mai mare deoarece avem acces pe terasă și de aici.
Grupul sanitar ce de servește etajul are 6 mp este și ea dotată cu cadă și spații de depozitare iar ventilația se realizează cu ajutorul ventilatorului.
Să vedem biroul!
Fie că vrei să lucrezi sau vor cei mici sa își facă temele acest birou vine în ajutorul tau. Are 6,60 mp, încap o grămadă de carți în rafturi și are acces către terasă și el.
Și acum atracția principală!
Terasa are 55 mp este sub formă de L, în momentele cand vrei să faci curat poți băga furtunul iar cele 4 scurgeri fac față cu brio. De priveliște ce putem spune? Este deschisă și oferă o panoramă asupra zonei și nu numai.
Proprietatea este ideală pentru o familie cu doi copii, chiar și pentru cei care au unul și vor mai mult spațiu sau poate fi o investiție. Proprietatea vine mobilată și utilată ca în poze iar în acest preț se primesc două locuri de parcare subterane și o boxă.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor jos:

Bucătărie:

Grup sanitar jos:

Hol și scară:

Dormitor matrimonial:

Dormitor mic:

Birou:

Grup sanitar etaj:

Terasă:

Bloc:

2 comentarii

Lasă un comentariu