Apartament 4 camere Timpuri Noi preț 265.000 euro

Apartamentul Ramato – locul din care lipsește familia ta –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate superbă, apartamentul Ramato situat în cartierul Timpuri Noi-Mihai Bravu, mai exact strada Călugăreni nr 4.
Zona în care este amplasată este plină de magazine, piețe și restaurante/cafenele (Mazzaj cafe, restaurant Odeon, etc.). Aproape este și parcul Lumea Copiilor unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Pentru cei pasionați de sport recomandăm World Class Asmita. Pentru că educația este importantă de menționat sunt școala gimnazială nr 95 și 97.
Mijloacele de transport în comun sunt autobuze și tramvaie pe bulevardul Mihai Bravu iar metroul este la mai puțin de 8 minute, stația Timpuri Noi sau Mihai Bravu. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.
Imobilul a fost construit în anul 2014 având un regim de înălțime p+6 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.
Acum hai și să iți arătăm apartamentul propus!
Apartamentul este situat la parter, este semidecomandat, bucătăria este open space cu livingul, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 93 mp utili, cu terasă și curte ajungând la 220 mp.
În momentul în care pășești înăuntru intri în livingul generos de 37 mp, în care se găseste și bucătăria. Vis a vis de bucătărie avem și o mică debara ce se poate folosi ca pantofar și cuier ascuns. Să revenim la living. Acesta are două zone. Zona de relaxare unde avem o canapea mare și comfortabilă de unde putem viziona împreună cu familia un film. Cea de a doua zonă este cea de luat masa unde bineînțeles avem o masă pentru 6 persoane. Din living, în partea stângă, avem un hol din care putem merge în cele 3 dormitoare iar drept înainte avem accesul către terasă și curte.
Hai în primul dormitor.
Primul dormitor are o suparfață de 12 mp, are vedera către curte și este amenajat pentru un copil mai mare.
Cel de-al doilea dormitor este putin mai mare, are 16 mp și este și el amenajat pentru un copil. Vederea acestuia este pe lateralul blocului. Tot aici găsim și un dressing mare.
Aceste două dormitoare sunt deservite de un grup sanitar ce este dotat cu cadă, pe jos găsim parchet special pentru băi iar aerisirea este pe coloană.
Hai și în dormitorul matrimonial.
Acesta are, ca și primul dormitor, 12 mp iar vedera este din nou pe lateralul blocului. Aici avem un pat pentru două persoane, două dressing-uri și multe spații de depozitare.
Grupul sanitar ce deservește acest dormitor, are 4 mp, este dotat cu cadă, pe jos găsim parchet special, la fel ca și în cealaltă baie iar aerisirea este tot pe coloană.
Hai să mergem înapoi în living și să ieșim pe terasă.
Terasa are 11 mp și face legătura între zona interioară și cea exterioară. Aici se poate plasa o masă unde în zilele însorite se poate lua masa în aer liber.
Coborâm scările? Da! Hai în curte!
Curtea de 115 mp are verdeață iar sub și în dreptul terasei a fost placat cu deck exterior, loc în care a fost începută o cămară exterioară, tu trebuie doar să o plachezi sau o poti demola, iar în rest poți pune o masă la care să îți inviți prietenii. Restul este loc de joacă pentru copii.
Proprietatea este ideală pentru o familie cu doi copii, chiar și pentru cei care au unul și vor mai mult spațiu sau poate fi o investiție. Proprietatea vine mobilată și utilată ca în poze.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Living+bucătărie:

Dormitoare:

Dormitor matrimonial:

Grup sanitar:

Hol:

Terasă și curte:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s