Apartament 2 camere Domenii preț 78.000 euro – Retras momentan

Apartamentul Sahy – prietenos și ideal pentru tineri –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Sahy situat în cartierul Domenii, mai exact pe bulevardul Ion Mihalache nr. 323a.

Zona în care este amplasată este plină de magazine (Mega Image la parterul blocului) și restaurante/cafenele (Coco Pub ca exemplu). Aproape sunt parcul Cireșarii unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt tramvaie și autobuze pe bulevardul Ion Mihalache sau autobuze și troleibuze pe calea Griviței iar metroul este la 5 minute, stația 1 Mai. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 1944 (nu este prezent pe listele primăriei la risc seismic sau urgențe) având un regim de înălțime p+4 cu o arhitectură caracteristică acelor ani (nu are lift).

Acum hai și să iți arătăm apartamentul propus!
Apartamentul este situat la etajul 3, este circular, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 51 mp utili, cu balcon și logie ajungând la 60 mp.
În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol lung unde găsim un cuier și un pantofar. De aici putem merge în bucătărie sau în living.

Acum să pătrundem în zona de zi. Livingul are o suprafață de 15 mp dar a fost marit cu ajutorul logiei, mai adaugăm aproape 4 mp. Fiind o proprietate ideală pentru tineri, aceasta este camera în care te vei relaxa și unde vei sta cu prietenii. Avem o canapea, o bibliotecă și multe spații pe care trebuie doar să le umpli.

Să mergem în dormitor. Aici se află un pat pentru două persoane, un dressing și o comodă. Nu cred că iți trebuie mai mult. Să nu uit să menționez că are 15 mp și că are acces catre balconul de 5 în care vara poți bea cafeaua.

Grupul sanitar este dotat cu lavoar și cabină duș încastrată, aerisirea se realizează cu ajutorul geamului.

Ultima încăpere este bucătăria. Hai să o vedem!
Nu este nici mică nici mare raportată la marimea apartamentului, 5 mp, pentru un tânăr sau cuplu este potrivita deoarece ai loc să gătești și este dotată cu blat pe ambele parți.

Proprietatea se vinde mobilată și utilată și este ideală pentru un tânăr sau cuplu care își dorește un acasă unicat, aflat aproape de inima orașului nostru dar este și o investiție bună.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

im1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s