Apartament 2 camere Pipera – Școala Americană – preț 550 euro/lună

Apartamentul Api – simplu și elegant –

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament elegant situat pe bulevardul Pipera 200A, lângă școala americană în complexul Vita Bella.

În zona în care este amplasat complexul aveți numeroase restaurante (Trattoria Corona, Elite Bakers, etc.) și mall-uri (Băneasa și Jolie Ville). Supermarketul este si el localizat în apropiere, Mega Image iar hipermarketul Lidl este la aceași distanță. Pasionații de sport pot alege între WorldClass Atlantis sau Inspire Wellness (aflat în incinta complexului).

Mijloacele de transport în comun sunt autobuzele 135 și 301 pe bulevardul Pipera. Fiind poziționat aproape de cladirile de birouri din zona de nord accesul către ele este facil.

Imobilul a fost construit în anul 2019 având un regim de înălțime p+8 cu o structură de cărămidă și beton și cu o arhitectură modernă.

Apartamentul propus se află la parter, acesta este decomandat, bucătăria este deschisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 76 mp utili, cu terasă ajungând la 96 mp iar înățimea camerelor este de 3 m. Vederea este pe lateralul blocului, vedere deschisă, neobturată iar ca punct cardinal este nordul.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol destul de generos. De aici putem merge în bucătărie, partea stângă, living, înainte sau dormitor, în partea dreaptă.

Acum să pătrundem în zona de zi. Livingul are o suprafață generoasă, 28 mp, în care ai loc să te desfășori iar lumina naturală intă din belșug prin gesamurile mari. Aici găsim o canapea mare, o măsuță de cafea, o comodă unde își are loc televizorul și o masă pentru 6 persoane, în cazul în care te vizitează prietenii să ai unde să îi așezi. Din acestă cameră avem și acces pe terasa de 20 mp.

Hai în bucătărie acum.

Este o bucătărie simplă și elegantă, este nouă și te așteaptă să o pui la încercare. Dacă vrei și metrajul ei este de 10 mp.

Să ne mutăm în zona de seară.

Dormitorul are 23 mp, o suprafață mare și este dotat cu pat pentru două persoane. Televizorul nu lipsește iar în nișa existentă avem un dressing mare în care îți vor încăpea toate hainele. Acces către terasă avem și de aici.

Urmează grupul sanitar.

Acesta are 4 mp, este dotat cu cadă iar aerisirea se realizează cu ajutorul ventilatorului.

Acum terasa.

Terasa are 20 mp, cu vedere pe lateralul blocului, spre o zonă deschisă. Aici găsim o masă de cafea și două scaune dar poate să fie pe viitor biroul tău în aer liber.

Dacă vă întrebați unde parcați mașina avem și un loc de parcare la subteran pregătit în cazul în care îl doriți (acesta este 50 euro/lună în plus).

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Dormitor:

Grup sanitar:

vb50

Hol:

Terasă:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s