Spațiu birouri (430 mp) Aviației – preț 4.730+TVA euro/lună

Spațiul de birouri Kantoor – ideal ca localizare și spațios pentru afacerea ta –

Avem plăcerea să vă prezentăm un spațiu de birouri util și foarte bine amplasat în cartierul Aviației.
În zona în care este amplasată clădirea aveți numeroase restaurante (Le Grenier A Pain, Mandaloun etc.) și supermarket-uri precum Mega Image.
Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze pe șoseaua Pipera și pe strada Nicolae Caramfil iar metroul este la doar 12 minute, gura de metrou Aurel Vlaicu. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.
Imobilul a fost construit în anul 2005, având un regim de înălțime de P+5, pe structură de beton armat cu fațadă din perete tip cortină (sticlă plus alucobond).
Clădirea dispune de încălzire și răcire prin ventiloconvectoare de podea și tavan, tavan casetat, patru ferestre cu deschidere pe fiecare nivel, instalație de ventilație pentru aer proaspăt, instalație de stingerea incendiilor cu câte doi hidranți pe nivel, ascensor Schindler de 6 perosane, recepție și pază 24/24.

Spțiul propus se află la nivelul 2, este compartimentat în 10 birouri, sală conferință, 2 grupuri sanitare și bucătărie dar la cerere se poate recompartimenta. Locuri de parcare sunt disponibile la subteran (3) și suprateran (1) contracost. Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestui spațiu, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Clădire:

Spațiu birouri:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s