Apartament 2 camere Domenii preț 115.000 euro

Apartamentul Kolis – doar televizorul și hainele tale lipsesc –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Kolis situat în cartierul Domenii, mai exact pe strada Lainici la numărul 20.

Zona în care este amplasată este plină de magazine (un mini market este chiar în capătul străzii) și restaurante/cafenele (Coco Pub ca exemplu). Aproape sunt parcul Cireșarii unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt tramvaie și autobuze pe bulevardul Ion Mihalache sau autobuze și troleibuze pe calea Griviței iar metroul este la 7 minute, stația 1 Mai sau Grivița. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 2011 având un regim de înălțime p+4 (ultimul etaj este mansardă) cu o arhitectură placută și modernă (nu are lift).

Acum hai și să iți arătăm apartamentul propus!
Apartamentul este situat la etajul 3, este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 55 mp utili, cu balcon/terasă ajungând la 62 mp.
În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mic, unde găsim un cuier, un taburet și o oglindă. De aici se poate merge către grupul sanitar, bucătărie sau living.

Cu ce să începem? Hai cu grupul sanitar.

Acesta are o suprafață generoasă, are geam pentru o aerisire bună, este dotat cu cadă și lavoar iar mașina de spălat are și ea locul ei înăuntru.

Ne mutăm în bucătărie.

Aceasta are 6 mp, este complet mobilată și utilată (plită, cuptor, hotă, frigider) are un loc de luat masa pentru două persoane și două geamuri care să te ajute la o mai bună aerisire, deci așteaptă pe cineva care să o pună la treabă.

Hai în living!

Livingul este și el mobilat, după cum am zis mai sus lipsește doar televizorul pe care îl dorești tu. Avem o canapea pentru 3 persoane ce seara poate să fie locul călduros în care să citești o carte sau să urmărești serialul preferat, găsim și un dressing deoarece intră perfect în acel loc și mai eliberează dormitorul iar spațiile de deopzitare sunt numeroase.

Urmează dormitorul!

Dormitorul are doar 17 mp, găsim un pat pentru două persoane, un birou de lucru, o comodă și un dressing. Este foarte luminos deoarece geamurile sunt pe două laturi iar accesul pe trasă/balcon se face de aici.

Terasa/balconul are 7 mp, este locul ideal pentru a bea o cafea dimineața sau poți să servești un mic dejun. Priveliștea este frumoasă, cu multă verdeață și 2 brazi mari.

Proprietatea se vinde mobilată și utilată și este ideală pentru un tânăr sau cuplu care își dorește un acasă unicat, aflat aproape de inima orașului nostru dar este și o investiție bună.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Terasă/balcon:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s