Apartament 2 camere Obor preț 88.000 euro – Sub antecontract –

Apartamentul Ket – două camere pentru două persoane –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Ket situat în cartierul Obor-Colentina, mai exact pe șoseaua Colentina numărul 16, în complexul Rose Garden.

Zona în care este amplasată este plină de magazine (Bucur Obor, Veranda Mall) și restaurante/cafenele (pizzeria Da Giulio ca exemplu). Aproape sunt parcurile Plumbuita, Păsări și Obor unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt tramvaie, autobuze și troleibuze pe șoseaua Colentina iar metroul este la 7 minute, stația Obor. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 2011 având un regim de înălțime p+11 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Un mare avantaj al acestui complex este curtea comună, unde găsim un loc de joacă pentru cei mici, spațiu verde și parcarea supraterană. Acestă curte este la dispoziția oricărui locatar și este locul ideal în care membrii cei mici ai familiei pot sta la joacă în zilele însorite.

Acum hai și să iți arătăm apartamentul propus!
Apartamentul este situat la parter, este decomandat, bucătăria este deschisă, se poate închide foarte ușor, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 52 mp utili, cu terasă ajungând la 69 mp.
În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol de 6 mp, unde găsim un dressing generos dar ai loc și pentru un pantofar și cuier. De aici se poate merge către livingul cu bucătăria deschisă, dormitor sau grupul sanitar.

Cu ce să începem? Hai cu zona de zi.

Livingul are o suprafață de 23 mp, la care se adaugă și cei 9 mp ai bucătăriei și este foarte luminos datorită geamurilor mari și din cauza orientării pe SW. În el găsim o canapea cu două fotolii, o comodă cu televizor și o măsuță de cafea.

Bucătăria este mobilată și utilată, frigider, plită, hotă (lipsește cupotrul), după cum spuneam se poate închide iar apartamentul rămâne decomandat, și are și o zonă de luat masa pentru 4 persoane.

Tot din zona de zi se poate merge și pe terasa apartamentului ce are 17 mp și care are vederea spre curtea interioară, ca tot apartamentul. Este locul ideal pentru a bea o cafea dimineața sau poți să servești un mic dejun.

Să ne mutăm în zona de seară! În dormitor.

Dormitorul are 10 mp, nu este cel mai mare. Aici găsim un pat pentru două persoane și două noptiere. Dressing-urile au loc, unul pe hol și celălalt se poate așeza în living.

Hai și la grupul sanitar!

Grupul sanitar are 4 mp, este dotat cu cadă, lavoar, aerisiera se realizează cu ajutorul ventilatorului și mașina de spălat își are și ea locul aici.

Proprietatea se vinde cum se vede în poze, se adaugă și un loc de parcare suprateran și o boxă și este ideală pentru un tânăr sau cuplu care își dorește un acasă unicat, aflat aproape de inima orașului nostru dar este și o investiție bună.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Terasă:

Dormitor:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s