Apartament 3 camere Drumul Taberei (Plaza România) – 68.000 euro

Apartamentul Ideale – un apartament pentru cei ce le place la înălțime –

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament, bine compartimentat, situat pe Bulevardul Timișoara nr. 49, langă vis a vis de Plaza România.

Zona în care este amplasat este plină de magazine (Plaza România), restaurantele sunt numeroase (Graffiti Urban Food, White Lion, etc.) iar supermarket-ul, Lidl este peste drum, pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape este și parcul Drumul Taberei unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie (tramvaiul 41 este chiar lângă bloc) iar gura de metrou Lujerului este la 10 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1974 având un regim de înălțime p+10 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 10, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 61 mp utili, cu balcon ajungând la 83. Vederea este dublă, bucătăria și dormitorul mare pe strada Brașov (orientare vest) și livingul și dormitorul mic pe bulevardul Timișoara (orientare nord).

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol. În partea stângă găsim bucătăria, drept grupul sanitar iar pe partea dreaptă camerele. Apartamentul mai are și debara și cămară, nu au fost demolate.

Hai să începem cu bucătăria!

Aceasta are 6 mp, nu este cea mai mare dar cu puțin ajutor poți maximiza spațiul iar lucrurile pe care nu le folosești zilnic, ca să nu fie aglomerat spațiul, le poți pune în cămara. Din bucătărie avem și acces către balconul de 22 mp ce aproape încercuiește complet apartamentul.

Ne mutăm la grupul sanitar!

Are 4 mp, aerisirea se ralizează cu ajutorul geamului iar mașina de spălat încape cu ușurință în debaraua de lângă.

Hai în dormitorul mare!

Dormitorul mare are suprafața de 12 mp, după cum am zis mai sus, vederea este spre strada Brașov, avem acces pe balcon.

Dorimtorul mic acum!

Are 10 mp, vederea spre bulevardul Timișoara, acces pe balcon și se poate trece din el în living fără să ieși în hol.

Hai și în living!

Livingul are 18 mp, în cazul în care vrei să transformi apartamentul într-unul de 2 camere se poate foarte ușor unind livingul cu dormitorul mic iar dacă vrei mai mult spațiu poți să integrezi și balconul în livng și dormitoare.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu ce vor să îl transfome într-o proprietate spectaculoasă, pentru o familie. Aceasta poate să fie și o investiție rentabilă datorită zonei.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor mic:

Dormitor mare:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Balcon:

Vedere:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s