Apartament 3 camere Drumul Taberei preț 72.500 euro

Apartamentul Lotto – la pachet cu boxă –

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament, bine compartimentat, situat pe strada Valea Ialomiței nr. 3.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Restaurant Rustic) iar supermarket-ul Kaufland este la 7 minute, pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape este și parcul Sfântul Andrei unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, pe strada Valea Ialomiței iar gurile de metrou Valea Ialomiței și Constantin Brâncuși sunt la aporximativ 5 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1972 având un regim de înălțime p+4 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 1, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 61 mp utili, cu balcon ajungând la 65 mp.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare, sub formă de L, unde ai loc să pui un pantofar, un cuier și debaraua se poate transforma într-un dressing pentru hainele groase. În partea dreapta găsim bucătăria, înainte avem livingul iar în partea stângă cele două dormitoare și grupul sanitar.

Hai să începem cu bucătăria!

Aceasta are 7 mp, nu este cea mai mare dar cu puțin ajutor poți maximiza spațiul iar lucrurile pe care nu le folosești zilnic, ca să nu fie aglomerat spațiul, le poți pune în cămara (eventual poți să marești bucătăria cu cămara și debaraua).

Continuăm cu livingul!

Livingul are 18 mp în care ai loc să te desfășori iar lumina naturală intă din belșug (orientare E). În acesta îți poți pune o canapea, un birou și o comodă cu corpuri pe care să stea un televizor.

Mergem în dormitoare!

Cel mare are 13 mp, cel mic 10 mp, ambele au orientarea pe vest, din dormitorul mare avem acces către balcon (4 mp. închis) care poate fii spațiul tau de relaxare sau de depozitare, tu alegi.

Urmează grupul sanitar!

Acesta are 3 mp, aerisirea se ralizează pe coloană iar mașina de spălat încape cu ușurință și ea.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu ce vor să îl transfome într-o proprietate spectaculoasă sau pentru o familie. Aceasta poate să fie și o investiție rentabilă datorită zonei și vine însoțită de boxa pentru depozitare.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor mare:

Dormitor mic:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s