Apartament 3 camere Calea Călărași preț 500 euro/lună

Apartamentul Rifless – decomandat și cu multe spații de depozitare –

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament elegant situat pe Calea Călărași la numarul 178 la doar câțiva pași de Universitatea Hyperion.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele și terasele sunt numeroase iar supermarketul Mega Image este la doar 2 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Pentru relaxare avem câteva spații de recreere iar iubitorii de sport pot merge la numeroasele centre de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Troleibuze și tramvaie pe Calea Călărși iar gura de metrou Piața Muncii este la 10 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1993 având un regim de înălțime p+8 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 7, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 74 mp utili, cu balcon ajungând la 77 mp. Vederea este pe spate și lateral, ca punct cardinal este sudul și vestul.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde avem dressing mare ce va prelua o parte din hainele din camere. De aici putem merge în partea dreaptă în living și dormitorul mare, drept înainte grupul sanitar iar în partea stângă dormitorul mic și bucătăria.

Hai să începem cu livingul!

Livingul are o suprafață generoasă în care ai loc să te desfășori, 21 mp. Aici găsim o canapea mare și comodă, o comodă pe care este așezat televizorul și sistemul audio, un mic birou și un lampadar și o vitrină ce o poți umple cu amintiri. Din această cameră avem și accesul către balcon unde în zilele însorite poți savura o cafea sau îl poți folosi ca spațiu pentru depozitare.

Hai să mergem în dormitorul mare!

Acesta are un pat, o comodă spațioasă pe care stă și aici un televizor și un dressing pe măsura camerei iar geamurile dau înspre balcon.

Următoarea cameră este grupul sanitar!

Acesta este dotat cu cadă, lavoar iar aerisirea se realizează cu ajutorul ventilatorului.

Hai să mergem și în cel de-al doilea dormitor!

Acesta este mobilat la fel ca dormitorul mare (pat, comodă cu televizor și dressing) doar că există în plus un aer condiționat.

Ultimul loc este bucătăria!

Aceasta este mare, chiar mare deoarece a fost unită cu grupul sanitar de serviciu. Avem un blat pe 3 laturi pe care poți să gătești minim 5 feluri de mancare și o zonă de luat masa pentru 3 persoane.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu sau o famili cu un copil care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflată în aproape de inima Bucureștiului.
Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor mare:

Dormitor mic:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s