Apartament 2 camere Basarabia preț 67.500 euro

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate deosebită, apartamentul Agac situat în cartierul Costin Georgian – Basarabia, mai exact pe bulevardul Basarabia, la două minute de intersecția cu bulevardul Chișinău.

Zona în care este amplasată este plină de magazine (mega image, lidl), piețe (piața Morarilor și Delfinului) și restaurante (Casa Diham, Ivan’s Bar&Grill;, McDonalds). Aproape este și parcul Morarilor unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Pentru cei pasionați de sport recomandăm Gym Life Club. Pentru că educația este importantă de menționat sunt școala gimnazială nr 16 și 58.

Mijloacele de transport în comun sunt autobuze și tramvaie pe bulevardul Basarabia iar metroul este la mai puțin de 10 minute, stația Costin Georgian. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 1975 având un regim de înălțime p+9 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Menționăm că blocul este reabilitat termic.

Apartamentul propus se află la etajul 5, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 46 mp utili, cu balcon ajungând la 54 mp. Ca orientare, proprietatea este orientată pe nord.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol pătrat, așa cum vă place, unde putem monta un cuier și un pantofar cu ușurință. Din hol avem acces în partea stângă către bucătărie, înainte avem livingul de unde putem merge în dormitor sau grupul sanitar.

Hai să începem cu bucătăria.

Aceasta are 8 mp, pe o parte iți poți amenaja spațiul de gătit iar pe partea cealaltă îți rămâne loc și pentru o masa de 3 persoane.

Continuăm cu livingul.

Livingul are 18 mp în care ai loc să te desfășori. În acesta îți poți pune o canapea, un birou și o comodă cu corpuri pe care să stea un televizor. Din living avem și acces către balconul de 8 mp care este închis și în care poți organiza spații pentru depozitare și un colț de relaxare (el se întinde pe toată lungimea livingului și a dormitorului).

Ne mutăm în dormitor.

Dorimitorul are 11 mp, ai loc să pui un pat pentru două persoane și un dressing pe măsură. După cum se vede în poze chiar și o bibliotecă mică încape în care să pui cărțile tale preferate.

Grupul sanitar acum!

Aceasta are 4 mp, este dotată în acest moment cu cadă iar aerisiera este pe coloană.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflat aproape de centrul orașului.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol intrare și hol secundar:

Balcon:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s