Apartament 2 camere Prelungirea Ghencea preț 44.000 euro

Apartamentul Pocu – micul decomandat –

Avem plăcerea să vă prezentăm apartamentul Pocu situat în cartierul Prelungirea Ghencea, mai exact pe Prelungirea Ghencea nr 26.

Zona în care este amplasată este plină de magazine (Mega Image, Profi) și restaurante/cafenele (Casa Dora, Allegria). Aproape sunt parcul Istru unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt autobuz pe Prelungirea Ghencea iar metroul este la 5 minute, stația Râul Doamnei. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 1974 având un regim de înălțime p+10 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Menționăm că blocul este înconjurat de verdeață iar în fața lui se află o parcare.

Apartamentul propus se află la etajul 6, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 36 mp utili, cu balcon ajungând la 38 mp (confort 2). Ca orientare, proprietatea este integral pe est.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol sub formă de L unde putem monta un cuier și un pantofar. Din hol avem acces în partea dreapta către grupul sanitar, înainte avem dormitorul iar în stânga bucătăria și livingul.

Hai să începem cu grupul sanitar.

Aceasta are 3 mp, este dotată în acest moment cu cabină de duș iar aerisiera este pe coloană. Mașina de spălat rufe încape și ea în aceasta.

Continuăm cu dormitorul.

Dorimitorul are 10 mp, ai loc să pui un pat pentru două persoane și un dressing. După cum se vede în poze chiar și o comodă pe care să stea televizorul.

Ne mutăm în bucătărie.

Aceasta are 5 mp, pe o parte iți poți amenaja spațiul de gătit iar pe partea cealaltă îți rămâne loc și pentru o masă pliantă de 2 persoane.

Livingul acum!

Livingul are 15 mp în care ai loc să te desfășori. În acesta îți poți pune o canapea, un birou, o comodă cu corpuri pe care să stea un televizor și un mic dressing. Din living avem și acces către balconul de 2 mp care este închis și în care poți organiza spații pentru depozitare și un colț de relaxare.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflat aproape de centrul orașului.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s