Apartament 2 Camere Unirii (Complex Carmen Sylva) preț 185.000 euro

Apartamentul Orlatur – pentru cei ce vor altceva –

Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament deosebit situat pe strada Ion Filibiliu la numarul 9, în complexul Carmen Sylva, la 15 minute de mers de Piața Unirii.

Zona în care este amplasată este plină de magazine (Unirea Shopping Center, Carrefour) și restaurante/cafenele (Naked, #Aici, Jo Lounge). Aproape sunt parcul Unirii unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt tramvaie și autobuze pe Bulevardul Corneliu Coposu și pe Bulevardul Unirii iar metroul este la 15 minute, stația Piața Unirii. Fiind poziționat în inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Complexul a fost construit în anul 2021 având un regim de înălțime p+3 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Menționăm că încă nu este finalizat iar în cateva luni urmează predarea apartamentelor.

Apartamentul propus se află la etajul 1, acesta este semidecomandat, bucătăria este deschisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 57 mp utili, cu terasă ajungând la 63 mp. Oreintarea camerelor este pe S iar vedera este spre curtea secundară.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un living foarte generos, 39 mp, cu bucătărie deschisă dar care se poate închide foarte ușor și cu geamuri mari care permit intrarea luminii naturale. În rest imaginația dumneavoastră trebuie să fie bogată pentru amnajarea lui. Era să uităm ambele camere au AC iar încălzirea este prin pardoseală (mai puțin în grupurile sanitare unde avem calorifere port-prosop).

Să ne mutăm pe terasă!

Aceasta are 6 mp și este locul ideal pentru relaxare și are acces din living.

Din această cameră putem merge în grupul sanitar de serviciu sau în dormitor (din dormitor se ajunge în grupul sanitar principal.

Hai să începem cu grupul sanitar de serviciu!

Are aproape 2,50 m, este ideală dacă aveți invitați iar mașina de spălat rufe are racordarea aici pentru a nu vă deranja în dormitor. Aerisirea este pe coloană.

Să ne mutăm în dormitor!

Dorimitorul are 12 mp, destul de generos, ai loc să pui un pat pentru două persoane, un dressing și o comodă pe care să stea televizorul. Orientarea după cum am zis mai sus este pe sud.

Ultimul este grupul sanitar principal!

Spațioasă și frumos finisată. Cada a fost înlocuită cu un duș tip walk in, avem și bideu în ea iar aerisirea este tot pe coloană.

Proprietatea vine la pachet cu un loc de parcare în subteran ce este inclus în preț, este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflat aproape de centrul orașului.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Terasă:

Dormitor:

Grupuri sanitare:

Complex:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s