Apartament 2 camere Pantelimon preț 48.000 euro

Apartamentul Fiatal – înconjurat de parcuri –

Avem plăcerea să vă prezentăm apartamentul Fiatal situat în cartierul Pantelimon, mai exact pe strada Armașul Marcu nr 3, lângă spitalul Sf Pantelimon.

Zona în care este amplasată este plină de magazine (Mega Image, Cora) și restaurante/cafenele (Pizza Ka, Mercury Club). Aproape sunt parcurile Morarilor, Florilor și Almașul Marcu unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt autobuze și tramvaiul pe șoseaua Pantelimon. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 1974 având un regim de înălțime p+10 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Menționăm că blocul este înconjurat de verdeață și este reabilitat termic.

Apartamentul propus se află la parter, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 36 mp utili, nu are balcon (confort 2). Ca orientare, proprietatea este integral pe vest.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde putem monta un cuier și un pantofar. Din hol putem merge în bucătărie sau în living. Din living mai avem un hol mic de unde putem merge în dormitor sau în grupul sanitar.

Hai să începem cu bucătăria.

Aceasta are 4 mp, pe partea dreaptă avem spațiul de lucru iar pe partea stângă se poate monta o masă pliantă.

Livingul acum!

Livingul are 15 mp în care ai loc să te desfășori. În acesta avem o canapea, o masă care se poate folosi ca birou, două comode și un dressing.

Continuăm cu dormitorul.

Dorimitorul are 10 mp, ai loc să pui un pat, proprietarul a optat pentru o canapea extensibilă și două comode. Vederea este spre curtea laterala a blocului, ca și în living.

Ne mutăm în grupul sanitar.

Aceasta are 3 mp, este dotată în acest moment cu cadă iar aerisiera se realizează cu ajutorul unui ventilator. Mașina de spălat rufe încape în holul mic.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică înconjurat de multe parcuri.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s