Casă/Vilă 3 camere Otopeni preț 235.000 euro

Casa/Vila Saerling – pentru cei ce vor o casă diferită –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate superbă, casa/vila Saerling situată în Otopeni lângă institutul Ana Aslan aproape de strada principală.

În zona în care este amplasată sunt magazine și restaurante. Aproape este și pădurea Petrești unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt autobuze pe calea Bucureștilor. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Casa/Vila a fost construită în anul 2007 (personalizare, amenajare și extindere finalizate în 2011) având o dispunere pe parter, etaj și pod mansardat și cu o structură de beton. Suprafața terenului este de 224 mp din care avem 140 mp amprenta casei la sol restul rămânând curte libera. Casa are o suprafață utila de 213 mp fară terase și balcoane, cu acestea ajungând la 246 mp.

Acum hai să intrăm înăuntru.

Începem cu parterul.

La parter intrăm într-un hol de unde putem merge în living, în grupul sanitar sau la etaj (mai există și camera tehnică și o debara transformată în dressing).

Livingul are 67 mp utili, care se împart în 3 zone. Zona de relaxare, unde putem lua loc cu memebrii familiei pentru a vedea un film, zona de dining, în care avem o masă pentru 6 persoane și zona de spa în care găsim un jacuzzi. Din living se poate merge în bucătăria, de 10 mp complet mobilată și utilată ce se poate închide cu o ușă de sticlă iar de aici pe terasa închisă de 30 mp.

Grupul sanitar are 5 mp și este dotat cu duș walk in.

Să ne mutăm la etaj.

La etaj inițial erau 3 dormitoare și două grupuri sanitare dar după personalizare a fost creat un singur dormitor mare cu două grupuri sanitare. Acesta are 46 mp și găsim o zonă de birou, pentru cei mai excentrici o cadă free standing în mijloc (funcțională) și zona de seară, unde avem patul.

Un grup sanitar este dotat cu cabină de duș iar din celălalt a fost scoasă cada și adusă în cameră.

Hai și în podul mansardat.

Aici avem un dormitor de 27 mp (luminat cu ajutorul veluxurilor), un grup sanitar de 4 mp, dotat cu cabină de duș și o saună.

Avem o curte de 87 mp, liberă, împărțită în fața casei și în spatele ei. În spate avem o zonă de relaxare unde poți face un barbeque cu prietenii iar în față este o zonă verde.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu tânăr ce își doresc o casă/vilă cu personalitate unică într-o zonă cu multe beneficii. Aceasta poate fi și o investiție bună.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Living:

Bucătărie:

Hol și grup sanitar:

Terasă închisă:

Dormitor etaj:

Grupuri sanitare etaj:

Dormitor mansardă:

Grup sanitar mansardă și saună:

Scară:

Curte:

Casă:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s