Casă/Vilă 6 camere Otopeni – Retrasă temporar –

Casa/Vila Grande – pentru o familie numeroasă –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate superbă, casa/vila Grande situată în Otopeni lângă institutul Ana Aslan aproape de strada principală.

În zona în care este amplasată sunt magazine și restaurante. Aproape este și pădurea Petrești unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt autobuze pe calea Bucureștilor. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Casa/Vila a fost construită în anul 2006 având o dispunere pe parter, etaj și pod mansardat și cu o structură de beton. Suprafața terenului este de 967 mp din care avem 245 mp amprenta casei la sol restul rămânând curte libera. Casa are o suprafață utila de 315 mp fară terase, balcoane și pișcină, cu acestea ajungând la 418 mp.

Acum hai să intrăm înăuntru.

Începem cu parterul.

La parter intrăm într-un hol (unde mai găsim un dressing și o cameră pentru depozitare) de unde putem merge în living. Din living avem acces către dormitorul de aproximativ 10 mp, bucătărie, grupul sanitar ce deservește parterul, pișcină și terasa cu vedere către curtea din spate.

Livingul are 78 mp utili, loc destul de generos pentru a amenaja după nevoile tale, bucătăria are 13 mp, cu acces din living sau terasă și cu vedere către curtea din spate. Pișcina acoperită și terasa de 21 mp completează armonios parterul.

Să ne mutăm la etaj.

La etaj inițial erau 4 dormitoare și 3 grupuri sanitare dar după personalizare au fost create 3 dormitoare cu 3 grupuri sanitare. Acestea au 14 mp, 29 mp și 20 mp.

Cel de 14 mp are vedera către cutrea din spate, grup sanitar propriu, prevăzut cu cabină de duș și cu acces pe un balcon comun cu dormitorul de 29 mp.

Cel de 29 mp (este cel format din două) are acces dublu pe balcon iar grupul sanitar la care are acces este separat de cameră.

Ultimul este cel de 20 mp, cu vedere pe față, cu balcon propriu, cu grup sanitar propriu și cu dressing propriu.

Hai și în podul mansardat.

Aici avem un spațiu finisat de 80 mp (luminat cu ajutorul veluxurilor) pe care să îl amenajezi după cum dorești.

Proprietatea este ideală pentru o familie numeroasă ce își doresc o casă/vilă cu personalitate unică într-o zonă cu multe beneficii. Aceasta poate fi și o investiție bună.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dromitor:

Bucătărie:

Hol, grup sanitar, dressing, cameră depozitare:

Pișcină și terasă:

Scară și hol (etaj):

Dormitor (20 mp):

Dormitor (14 mp):

Dormitor (29 mp):

Grup sanitar:

Pod mansardat:

Curte spate:

Casă:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s