Apartament 2 camere Snagov preț 90.000 euro

Apartamentul Tasik – ready to move, cu loc de parcare și cu loc pentru barca ta –

Avem plăcerea să vă prezentăm apartamentul Tasik situat în Snagov, mai exact pe strada Sitarului, în complexul Club Lac Snagov.

Complexul în care este amplasată este dotat cu tot ce îți trebuie. Loc de joacă pentru cei mici, piscină interioară, ponton și debarcader și un teren multisport. Era să uităm terasa exterioară amenajată direct pe malul lacului.

Imobilul a fost construit în anul 2020 având un regim de înălțime p+4 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 3, acesta este semidecomandat, bucătăria este deschisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 53 mp utili, cu balcon ajungând la 58 mp. Ca orientare, proprietatea este integral pe sud.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol, creeat prin montarea unui cuier înalt. Din hol putem merge în living și bucătărie, la grupul sanitar sau în dormitor.

Hai să începem cu livingul și bucătăria.

Acestea, însumate au 30 mp. În zona de living avem o canapea mare și confortabilă, un fotoliu suspendat, un loc de luat masa la care încap 3 persoane și multe spații de depozitare. Din living avem acces și către balconul deschis de 5 mp.

Bucătăria este complet mobilată și utilată, inclusiv mașină de spălat vase și cu blat de lucu generos.

Ne mutăm în grupul sanitar.

Acesta are 5 mp este dotat cu cadă iar aerisirea se realizează cu ajutorul ventilatorului.

Continuăm cu dormitorul.

Dorimitorul are 15 mp, generos, este echipat cu un pat pentru două persoane, cu un dressing pe măsură și avem acces și de aici pe balcon.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică și aceasta se vinde mobilată și utilată și cu loc de parcare.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living și bucătărie:

Dormitor:

Grup sanitar, hol și balcon:

Complex:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s