Apartament 3 camere Drumul Taberei preț 64.900 euro

Apartamentul Hola – o proprietate ce nu merita subestimată –

Avem plăcerea să vă prezentăm apartamentul Hola, situat în cartierul Drumul Taberei, lângă parcul cu același nume, pe strada Valea Călugărească.

Zona în care este amplasat este plină de magazine (Plaza România), restaurantele sunt numeroase (Graffiti Urban Food, La Felinare, etc.) iar supermarket-ul, Auchan este la 5 minute distanță, pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape este și parcul Drumul Taberei unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie (tramvaiul 41 este la 5 minute de bloc) iar gura de metrou Parc Drumul Taberei este la 10 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1971 având un regim de înălțime p+10 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 9, acesta este circular, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 58 mp utili, cu balcon ajungând la 61. Vederea este dublă, bucătăria, livingul și dormitorul mic pe față (punct cardinal nord) iar dormitorul mare și bucătăria pe lateral (punct cardinal vest).

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol care a fost deschis cu livingul. De aici se poate merge în bucătărie sau în dormitorul mare prin primul hol. Dacă intrăm în dormitorul mare putem ieși din el în cel de al doilea hol și merge în dormitorul mic, în grupul sanitar sau înapoi în living.

Hai să începem cu bucătăria.

Aceasta are 6 mp, avem o zonă specială unde putem pune frigiderul iar ăn rest o putem organiza după bunul plac.

Să ne mutăm în dormitorul mare.

Are 13 mp suficient pentru adulții unei familii iar după cum am spus mai sus orientarea lui este pe vest.

Continuăm cu dormitorul mic.

Dormitorul are 10 mp și este ideal pentru un copil. În el se poate un pat, un birou de lucru și un dressing pentru el.

Mergem la grupul sanitar.

Are 3 mp, avem un geam pentru o aerisire cât mai bună și este dotat cu cadă.

Ultimul este livingul.

Livingul are 17 mp în care imaginația ta poate să își facă de cap. De aici avem și acces către balconul de 3 mp cu vedere pe fața blocului.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu sau o familie cu un copil care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflat lângă parc.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor mare:

Dormitor mic:

Bucătărie:

Holuri:

Grup sanitar și balcon:

Priveliște:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s