Apartament 2 camere Berceni preț 62.000 euro

Apartamentul Priya – nu este vina ta ca îți place –

Avem plăcerea să vă prezentăm apartamentul Priya, situat în cartierul Berceni, pe strada Nițu Vasile.

Zona în care este amplasat este plină de magazine (mall-ul Sun Plaza este la 7 minute), restaurantele sunt numeroase (Casa Voicu, Restaurant Geo, etc.) iar supermarket este la distanță mică. Pentru alimente cât mai proaspete aveți piața agroalimentară. Foarte aproape sunt spații de recreere mai mici (unul în fața blocului) și iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă (World Class fiind una dintre ele).

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie iar gura de metrou Piața Sudului este la 7 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de artere principale ale orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1968 având un regim de înălțime p+8 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 5, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 48 mp utili, cu balcon ajungând la 55. Vederea este pe față iar ca punct cardinal suntem pe vest.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde avem un cuier și un dressing. De aici putem merge în bucătărie sau în living (era să uit ca există și o debara pe care o poți folosi după bunul plac).

Hai să începem cu bucătăria.

Aceasta are aproximativ 8 mp, cu tot cu debara, este goală și o puteți mobila după cum vă doriți.

Continuăm cu livingul.

Livingul are 18 mp, destul de generos pentru a putea să îl amenajezi în funcție de nevoile tale și are acces pe balconul de 7 mp, care se întinde și pe dormitor. De aici putem merge în dormitor sau în grupul sanitar trecând printr-un mic hol.

Trecem în dormitor.

Acesta are 12 mp suficient pentru a putea pune un pat pentru două persoane, un dressing și chiar și o mică bibliotecă.

Ultimul este grupul sanitar.

Este deja mobilat și utilat, dotat cu cabină de duș iar aerisirea se face pe coloane.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică sau poate să fie o investiție bună.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Balcon:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s