Casă/Vilă 4 camere Balotești preț 375.000 euro

Casa/Vila Reng – Dacă ochii tăi ar putea vorbi, ce ar spune? –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate superbă, casa/vila Reng situată în Balotești, mai exact pe șoseaua Unirii nr 297.

Casa/Vila a fost construită în anul 2020 având o dispunere pe parter, etaj și mansardă și cu o structură de pe cadre. Suprafața terenului este de 1005 mp din care avem 205 mp amprenta casei și a anexei la sol, restul rămânând curte libera. Casa are o suprafață utila de 207 mp fară terasa de la parter, cu aceasta ajungând la 235 mp.

Acum hai să intrăm înăuntru.

La parter intrăm într-un living (accesul din curte) de unde putem merge în bucătărie (acces din față) sau la grupul sanitar sau camera tehnică. Mai este o cameră de 20 mp, cu grup sanitar propriu, ce are acces separat, prin față, deoarece este autorizată ca spațiu comercial (în cazul în care vrei să o transformi în dormitor se poate foarte ușor).

Să începem cu livingul.

Acesta are 55 mp, foarte generos, cu acces pe terasa din spate a casei, o terasă mare unde puteți petrece timp cu familia și prietenii dumneavoastră, orientarea lui este sud și este mobilat complet, după cum se poate vedea.

Continuăm cu grupul sanitar.

Grupul sanitar are 2 mp, este dotat cu lavoar și wc, aerisirea se face cu ajutorul geamului și este destinat în principal musafirilor.

Să ne mutăm în bucătărie.

Bucătăria este generoasă, 12 mp, este mobilată și utilată și avem și un colț unde putem servi masa. Dacă dorești să o închizi cu o ușă de sticlă se poate.

Să ne mutăm la etaj acum.

La etaj avem o suparafață de 105 mp împărțită în 3 dormitare, 2 grupuri sanitare și un hol.

Să începem cu dormitorul copilului.

Acesta are 25 mp, avea un balcon/terasă deschisă, dar sa renunțat la el. Este mobilat complet, vederea este pe spate iar ca punct cardinal avem tot sudul.

Continuăm cu grupul sanitar.

Deservește dormitorul copilului și dormitroul mijlociu, are 5 mp, este dotat cu lavoar și cadă iar aerisirea se realizează cu ajutorul geamului.

Ne mutăm în dormitorul mijlociu.

Acesta are 20 mp, este dotat cu pat pentru 2 persoane, două comode și două noptiere. Vederea este pe fata iar punctul cardinal este nord.

Hai și în dormitorul matrimonial.

Tot 20 mp are și acesta și este dotat cu pat pentru două persoane, două noptiere, o comodă și un soldat. Baia proprie are 7 mp, este dotată cu lavoar și cabină de duș iar aerisirea se realizează tot cu ajutorul geamului.

După cum am mentionat și mai sus pe teren mai avem o anexă ce are o suprafață utilă de 41 mp, cu terasă ajungând la 80. Practic este o căsuță mică, living cu bucătărie deschisă, dormitor și grup sanitar ce poate avea mai multe întrebuințări.

Proprietatea este ideală pentru o familie ce își doresc o casă/vilă cu personalitate, racordată la toate utilitățile, aflată aproape de București. Aceasta se vinde mobilată.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Grup sanitar și scară interioară:

Hol etaj:

Dormitor copil:

Dormitor mijlociu:

Dormitor matrimonial:

Grup sanitar:

Terasă spate:

Curte:

Casă:

Anexă:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s