Apartament 4 camere Bragadiru (Cartierul Verde) preț 78.000 euro

Apartamentul Ajuste – Aici este acasă –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Ajuste situat în Bragadiru, în carterul Verde, mai exact pe strada Râul Vedea 4C.

Zona în care este amplasat are magazine și restaurante/cafenele.

Mijloacele de transport în comun sunt autobuze iar în complex există un microbuz, pentru rezidenții complexului, care vă duce până la Cora Alexandriei.

Imobilul a fost construit în anul 2014 având un regim de înălțime demisol+p+4+mansardă cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la parter, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 75 mp utili, cu balcon ajungând la 79 mp (la bază acesta a fost de 3 camere, iar bucătăria a fost mutată în balconul din living, modificările fiind pe cadastru).

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare, așa cum vă place, 11 mp, în care ai deja un pantofar. De aici în partea dreaptă avem grupurile sanitare, înainte livingul și bucătăria iar în partea stângă avem cele 3 dormitoare.

Hai să începem cu grupurile sanitare.

Prima este cea mare de 5 mp, care este dotată cu cadă iar cea de a doua este cea de serviciu unde avem mașina de spălat rufe (fără cadă sau duș).

Hai să ne mutăm în living și bucătărie.

Acestea au împreună 22 mp (15 mp livingul și 7 mp bucătăria) dar sunt separate (locul în care acum este bucătăria a fost balcon).

Acum în living avem o canapea, o masă la care pot lua loc 4 persoane și o comodă pentru televizor.

Bucătăria are două zone: zona de pregătire, unde avem și chiuveta și zona de preparare unde avem plita și cuptorul.

Continuăm cu dormitorul mare.

Are 15 mp, vederea este pe față, ca și livingul și bucătăria iar ca punct cardinal avem sud-vestul. Suprafața este una generoasă și imaginația poate duce la o cameră deosebită.

Dormitorul mic acum.

Aici era bucătăria înainte, sprafața lui este de 8 mp și poate să fie folosit ca dormitor sau ca dresing.

Și dormitorul mijlociu.

Acesta are 12 mp, vederea este pe lateral, punctul cardinal indicat este sudul și acest dormitor are acces la un balcon de 4 mp.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu sau o familie ce își dorește un acasă cu personalitate dar poate să fie și o investiție bună. Aceasta vine însoțită de un loc de parcare în proprietate și mobilată și utilată.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Dormitor mare:

Dormitor mijlociu:

Grupuri sanitare:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s