Apartament 2 camere Drumul Taberei preț 475 euro/lună

Apartamentul Baru – Ai un sentiment bun când îl vezi –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Baru situat în cartierul Drumul Taberei, pe strada Brașov nr 25L în complexul Moghioros Park Residence.

Zona în care este amplasat este plină de magazine (Auchan Drumul Taberei), restaurantele sunt numeroase (Graffiti Urban Food, La Felinare – chiar la parterul complexului.) iar supermarket-ul, Mega Image este tot la parter, pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape este și parcul Drumul Taberei unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie (tramvaiul 41 este chiar lângă bloc) iar gura de metrou Parc Drumul Taberei este la 10 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 2021 având un regim de înălțime p+11 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 1, acesta este decomandat, bucătăria este deschisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 57 mp utili, cu cele două logii ajungând la 59. Vederea este către interiorul complexului iar ca punct cardinal avem estul pe ambele camere.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol, sub formă de L, unde se găsește un dressing foarte încăpător. De aici pe partea stângă găsim grupul sanitar, înainte avem spațiu pentru depozitare (debara), dormitrul iar în partea dreaptă livingul cu bucătăria deschisă.

Hai să începem cu grupul sanitar!

Grupul sanitar este dotat cu cadă și lavoar iar pentru o aerisire mai bună există un ventilator ce își face treaba.

Hai să ne mutăm în dormitor!

Este ideal pentru un cuplu sau o singură persoană, are 14 mp, și este dotat cu un pat dublu, un dulap spațios, două noptiere și o comodă. Avem acces și pe una din cele două logii.

Trecem la living și bucătărie!

Însumate acestea au 26 mp (bucătăria 8 mp și living-ul 18 mp), o suprafață generoasă. În living avem o zonă de relaxare, cu o canapea mare unde putem să ne uităm împreună cu familia la un film și o zonă de luat masa, unde avem o masă cu 4 scaune. Bucătăria este complet mobilată și utilată. Din living avem acces și către cea de a doua logie.

Proprietatea vine însoțită de 1 loc de parcare subteran și este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflată aproape de inima Bucureștiului.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living și bucătărie:

Dormitor:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s