Sapțiu birouri Matei Basarab preț închiriere 700 euro/lună preț vânzare 165.000 euro

Sapțiul de birouri Tepih – un spațiu care să îți placă cu adevărat –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate deosebită, spațiul de birouri Tepih situat pe strada Gh. Dem. Teodorescu nr. 11-13, în imediata apropiere a bulevardului Matei Basarab.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Trattoria Fresca, La Mama) iar supermarket-urile sunt la doar 5 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape, pentru iubitorii de sport, sunt numeroasele săli de fitness.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie iar gura de metrou Piața Muncii este la 15 minute. Fiind poziționat în inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 2009 având un regim de înălțime p+6 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Spațiul propus se află la parter, acesta este open-space, chicineta este deschisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 77 mp utili. Vederea este dublă, iar ca puncte cardinale avem nordul și vestul.

Suprafața în care îți poți desfasura viitorul birou are 70 mp, chicineta 4 mp iar grupul sanitar 2,50 mp.

Proprietatea vine însoțită de un loc de parcare și o boxă la subteran și este ideală pentru birouri dar și alte tipuri de activități.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Spațiu:

Chicinetă:

Grup sanitar:

Bloc și parcare:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s