Apartament 3 camere Bulevardul Chișinău preț 90.000 euro

Apartamentul Vinna – nimic nu este la întâmplare –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate superbă, apartamentul Vinna situat în zona Basarabia, mai exact pe bulevardul Chișinău nr 25, la 1 minut distanță de intersecția cu Basarabia și Nicolae Grigorescu (Diham).

Zona în care este amplasată este plină de magazine (mega image, lidl), piețe (piața Morarilor și Delfinului) și restaurante (Casa Diham, Ivan’s Bar&Grill;, McDonalds). Aproape este și parcul Morarilor unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Pentru cei pasionați de sport recomandăm Gym Life Club. Pentru că educația este importantă de menționat sunt școala gimnazială nr 16 și 58.

Mijloacele de transport în comun sunt autobuze și tramvaie pe bulevardul Chișinău și Basarabia iar metroul este la mai puțin de 10 minute, stația Costin Georgian. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 1986 având un regim de înălțime p+10 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 8, acesta este semidecomandat, bucătăria este deschisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 64 mp utili, cu balcoane ajungând la 71 mp.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un spațiu open-space, formar din living și bucătărie și care are o suprafață de 28 mp. Vederea aici este pe spatele blocului iar ca punct cardinal suntem pe nord-vest.

Hai să începem cu bucătăria!

Nici mică, nici prea mare, aceasta are două zone de lucru, una pe partea stângă unde avem aragazul iar una pe partea dreaptă unde putem să pregătim mâncarea sau să servim ceva la micul bar.

Continuăm cu livingul!

În living ai loc să te desfășori iar lumina naturală intă din belșug. În acesta îți poți face o zonă de relaxare frumoasă, partea de corpuri de depozitare este deja asigurată iar zona mini barului este superbă. Din acest loc putem merge în grupul sanitar de serviciu sau în zona de seară (cele două dormitoare).

Urmează grupul sanitar de serviciu!

Acesta are 2 mp, aerisirea este pe coloană iar actualii proprietari au montat un ventilator.

Ne mutăm în zona de seară!

Aceasta cuprinde două dormitoare, fiecare cu balconul lui și grupul sanitar principal.

Primul este dormitorul mare!

Suprafața lui este de 16 mp, spațiu suficient pentru dormitrul parinților. Dulapurile și aici deja le aveți în cazul în care le doriți. Acesta are acces pe balconul de 3 mp închis ce poate sa fie un loc pentru depozitare sau de relaxare.

Mergem în grupul sanitar!

Acesta are 4 mp, este dotat cu cadă, aerisirea este pe coloană și există ventilator funcțional.

Ultimul este dormitorul mic!

Dormitorul mic are 11 mp, ideal pentru membrul cel mic al familiei, dulapuri sunt și aici iar balconul este deschis cu camera (3 mp are acesta). Aici vederea este pe fața blocului iar ca punc cardinal avem sud- estul.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu ce vor să îl transfome într-o proprietate spectaculoasă sau pentru o familie. Aceasta poate să fie și o investiție rentabilă datorită zonei.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Dormitor mare:

Dormitor mic:

Hol și grupuri sanitare:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s