Apartament 2 camere Sala Palatului preț 98.500

Apartamentul Ibento – o alegere bună –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Ibento situat pe strada Știrbei Vodă la numarul 4, în inima orașului, vis a vis de sala Palatului.

Zona în care este amplasată este plină de magazine și restaurante/cafenele. Aproape sunt parcul Cișmigiu și parcul Kretzulescu unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt autobuze pe strada Știrbei Vodă, strada Luterană și pe calea Victoriei iar metrou este la 10 minute, Piața Romană sau Universitate). Accesul către celelalte zone ale orașului este ușor.

Imobilul a fost construit în anul 1960 (neîncadrat în risc seismic sau urgentă) având un regim de înălțime p+9 cu o arhitectură plăcută. Blocul este reabilitat termic și dotat cu centrală de bloc.

Acum hai și să iți arătăm apartamentul propus!

Apartamentul este situat la etajul 4, este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 44 mp utili, nu are balcon.

În momentul în care pășești înăuntru intri în living-ul generos de 22 mp în care cu puțină imaginație poți să realizezi și un mic hol de intrare/primire. De aici putem merge în hol, de unde avem acces la grupul sanitar, bucătărie și dormitor, sau în dormitor.

Să constinuăm cu grupul sanitar.

Acesta are 2,35 mp, este dotat cu duș tip walk in iar aerisirea se realizează cu ajutorul geamului.

Ne mutăm în bucătărie.

Suprafața ei este de 4,60 mp, este mobilată și utilată (frigider, plită, cuptor) iar geamul este pe iluminatorul blocului, ca și la grupul sanitar.

Ultimul este dormitorul.

Dormitorul are 11 mp, o suprafață destul de bună, are două căi de acces (una din hol și una din living) iar lumina naturală intră din plin fiind poziționat pe sud, ca și living-ul (ambele camere au vedere către sala Palatului).

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu ce își dorește să fie aproape de tot ce are nevoie și aflat în inima orașului nostru dar poate să fie și o investiție bună.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Hol și grup sanitar:

Bucătărie:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s