Apartament 2 camere Aviației preț 520 euro/lună

Apartamentul Frama – dacă îți place, îți place –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Frama situat în cartierul Aviației, mai exact pe strada Nicolae G. Caramfil la numărul 58-60.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Ciorbărie, Bread & Spices, etc.) iar supermarket-ul este la doar 5 minute distanță, pentru alimente cât mai proaspete (Lidl). Foarte aproape, pentru iubitorii de sport, sunt numeroasele săli de fitness dar și parcul Herăstrau, la o distanță de aproximativ 15 minute.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, pe șoseaua Pipera și pe strada Nicolae G Caramfil iar metroul este la doar 15 minute, stația Aurel Vlaicu. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1986 având un regim de înălțime p+4, fără lift, cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Menționăm ca blocul este și reabilitat termic.

Apartamentul propus se află la etajul 4, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 53 mp utili, cu balcon ajungând la 57. Vederea este pe spatele fața blocului iar ca puncte cardinale avem vestul pe toate camerele.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde se deschide zona de zi, adică living-ul în partea dreaptă iar în partea stângă avem un alt hol ce ne duce în zona de seară.

Hai să începem cu living-ul!

Livingul are o suprafață generoasă în care ai loc să te desfășori. Aici găsim o canapea confortabilă, o masă pentru 4 persoane la care poți șă servești masa și două comode pentru depozitare. De aici avem acces către bucătărie.

Continuăm cu bucătăria!

Nu este cea mai mare dar este complet mobilată și utilată iar pentru cineva care nu este un expert în gătit este excelentă.

Ne mutăm în zona de seară. Cum intrăm în holul secunar avem pe partea dreaptă grupul sanitar și înainte dormitorul.

Grupul sanitar este generos, este dotat cu cadă iar mașina de spălat își are și ea locul aici. Să nu uit ca avem și geam.

Ultimul este dormitorul!

Acesta are aproximativ 14 mp și în el găsim un pat pentru două persoane, două dressing-uri încăpătoare, o comodă pentru lenjerie și două noptiere. Ambele camere sunt dotate cu aer condiționat iar din dormitor avem acces și pe balconul închis de 4 mp.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă aflat lângă tot ce ai nevoie.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Dormitor:

Holuri:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s