Apartament 2 camere (transformat în 3 camere) Bragadiru (Cartierul Verde) preț 58.000 euro – Retras temporar –

Apartamentul Kasa – avem ceva frumos de arătat –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Binini situat în Kasa, în carterul Verde, mai exact pe strada Râul Vedea 4C.

Zona în care este amplasat are magazine și restaurante/cafenele.

Mijloacele de transport în comun sunt autobuze iar în complex există un microbuz, pentru rezidenții complexului, care vă duce până la Cora Alexandriei.

Imobilul a fost construit în anul 2014 având un regim de înălțime demisol+p+4+mansardă cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la demisol, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 69 mp utili, cu balcon ajungând la 73 mp. Bucătăria a fost mutată în balcon iar pe poziția ei a fost făcut un alt dormitor.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare, așa cum vă place, 11 mp, în care ai deja dressing mare. De aici în partea dreaptă avem livingul și bucătăria, înainte găsim dormitorul mic (transformat din bucătărie) iar pe partea stângă avem dormitorul mare și grupul sanitar.

Hai să începem cu livingul!

Livingul are o suprafață generoasă, 21 mp, în care ai loc să te desfășori. Aici găsim o canapea mare, o comodă pe care are loc televizorul și încă câteva corpuri pentru depozitare. De aici avem acces către balconul transformat în bucătărie.

Hai să ne mutăm în bucătărie!

Acum are 4 mp, dar o poți muta înapoi, avem o zonă de lucru pe partea dreaptă, o zonă de luat masa pe mijloc și o zonă de gătit pe partea stângă. Au avut loc și mașina de spălat și uscătorul.

Continuăm cu dormitorul mic!

Este încăpător, 11 mp și este amenajat pentru un băiat. Orientarea lui este pe nord-est, ca întregul apartament.

Dormitorul mare acum!

Este simplu dar elegant cu o suprafață de 20 mp. Avem un pat pentru două persoane la care se adaugă două noptiere, un dressing și o comodă.

Ultimul este grupul sanitar!

Spațios, 7 mp, dotat cu cabină de duș și multe spații pentru depozitare și avem un ventilator pentru aerisire.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică și aceasta se vinde mobilată și utilată.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Bucătărie:

Dormitor mic:

Dormitor mare:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s