Apartament 3 camere Herăstrău preț 1.500 euro/lună

Apartamentul Kipos – este cu adevărat frumos –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate superbă, apartamentul Kipos situat în zona de Nord a orașului, foarte aproape de Satul Francez, pe strada Daniel Danielopolu numărul 32.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Ciorbărie, Bread & Spices, etc.) iar supermarket-ul este la doar 5 minute distanță, pentru alimente cât mai proaspete (Lidl). Foarte aproape, pentru iubitorii de sport, sunt numeroasele săli de fitness dar și parcul Herăstrau, la o distanță de aproximativ 15 minute.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, pe șoseaua Pipera și pe strada Nicolae G Caramfil iar metroul este la doar 15 minute, stația Aurel Vlaicu. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 2007 având un regim de înălțime p+6 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Menționăm că blocul are atât monitorizare video cât și pază permanentă.

Apartamentul propus se află la parter, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 102 mp utili, cu terasă ajungând la 157. Vederea este pe spatele spatele blocului iar ca puncte cardinale avem sudul pe toate camerele.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol în care avem un cuier și un pantofar și de unde avem acces către bucătărie, în partea stângă, înainte avem zona de zi, livingul iar în partea dreaptă avem un grup sanitar de serviciu și zona de seară.

Hai să începem cu bucătăria!

Spațioasă (10 mp), mobilată și utilată complet vă așteaptă să vă arătați măiestria în ea. Aceasta are o zonă de pregătit alimentele și o zonă de gătit.

Hai să ne mutăm în living!

Living-ul are 33 mp, o suprafață generoasă. El cuprinde o zonă de luat masa pentru 6 persoane și o zonă de relaxare cu o canapea, două fotoli foarte comfortabile și un semineu pentru o atmosferă de poveste. Din aici avem acces și către trasă ca și din cele două dormitoare.

Trecem la grupul sanitar de serviciu!

Are 3 mp și este dotat cu wc și lavoar ideal pentru vizitatorii dumneavoastră.

Ne mutăm în zona de seară ce cuprinde două dormitoare și un grup sanitar.

Primul este dormitorul mic!

Acesta are 18 mp, este amenajat ca birou și găsim în el o bibliotecă în care pot sta documentele și carțile dumneavoastră, o canapea și două fotolii, un birou bineînțeles și o comodă.

Următorul este dormitorul mare!

Aici avem o suprafață de 19 mp și găsim un pat pentru două persoane cu două noptiere, un dressing pe măsură, o comodă și avem o zonă de citit și o zonă de machiaj pentru doamne.

În cazul în care vă trebuie mai mult loc pentru haine pe holul din zona de seară mai avem un dressing.

Ultimul este grupul sanitar!

Acesta are 6 mp, este dotat cu cadă mare, ce are mai multe funcții, un lavoar și câteva spații pentru depozitare.

Hai și afară pe terasă!

Terasa are 55 mp, accesul se face din toate cele trei camere după cum am zis mai sus și avem o zonă de relaxare ce poate fi acoperită, în cazul în care este prea cald, mai avem o jardinieră în care să vă puneți florile preferare iar în restul de spațiu vă lăsăm pe dumneavoastră să decideți ce faceți.

Proprietatea vine însoțită de un loc de parcare subteran și este ideală pentru un cuplu ce își dorește o proprietate elegantă aflată într-o zonă mult râvnită.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Hol:

Grup sanitar de serviciu:

Hol zonă de seară:

Dormitor mic:

Dormitor mare:

Grup sanitar:

Terasă:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s