Apartament 2 camere Piața Iancului preț 67.500 euro

Apartamentul Bois – o dată ce îl vezi îți va plăcea –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate interesantă, apartamentul Bois situat pe șoseaua Mihai Bravu nr. 123-135, la doar 5 minute de gura de metrou Piața Iancului.

Zona în care este amplasat este plină de magazine (Profi), restaurantele sunt numeroase (Calif, Provence) iar supermarket-ul, Mega Image este aproape, pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape este și parcul Național unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie iar gura de metrou Piața Iancului este la 5 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1965 având un regim de înălțime p+8 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Ținem să menționăm ca blocul este reabilitat termic.

Apartamentul propus se află la etajul 4, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 48 mp utili, cu balcon ajungând la 60 mp. Vederea este pe față iar ca punct cardinal avem nord-vestul.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde îți poți monta un cuier și pantofar dar iar cămara poate deservi ca dressing. Înainte avem bucătăria iar în partea stangă intrăm în living de unde putem merge pe balcon sau în zona de seară (dormitor și grupul sanitar).

Hai să începem cu bucătăria!

Aceasta are 6 mp, blatul de lucru se poate așeza pe partea dreapta iar pe partea stângă o masă pentru două sau trei persoane.

Hai să ne mutăm în living!

Livingul are o suprafață generoasă în care ai loc să te desfășori, 17 mp. Aici putem pune o canapea cu o măsuță de cafea, un scaun tip balansoar însoțit de un lampadar, un birou unde poți lucra de acasă, o comodă pe care să așezăm televizorul dar acestea sunt doar câteva idei. Din living avem acces către balconul de 12 mp ce este pe toată lungime apartamentului, el deservește și ca un tampon cu exteriorul.

Continuăm cu dormitorul!

Are 12 mp și poți pune cu ușurință un pat pentru două persoane, două noptiere și un dulap. După cum am zis orientarea este pe nord-vest ca și living-ul și bucătăria.

Grupul sanitar acum!

Acesta are aproximativ 4 mp, este dotat cu cadă iar aerisirea se realizează pe coloană.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă pe care să îl renoveze după bunul plac.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Dormitor:

Grup sanitar și hol:

Balcon:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s