Apartament 2 camere One Herăstrău Towers (Aviației) preț 250.000 euro + TVA

Apartamentul Premio – trebuie să-l am –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate specială, apartamentul Premio situat în cartierul Aviației, mai exact pe strada Nicolae G. Caramfil la numărul 74A, în One Herăstrău Towers.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Ciorbărie, Bread & Spices, etc.) iar supermarket-ul este la doar 5 minute distanță, pentru alimente cât mai proaspete (Lidl). Foarte aproape, pentru iubitorii de sport, sunt numeroasele săli de fitness dar și parcul Herăstrau, la o distanță de aproximativ 15 minute.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, pe șoseaua Pipera și pe strada Nicolae G Caramfil iar metroul este la doar 20 minute, stația Aurel Vlaicu. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 2022 având un regim de înălțime p+12, cu o structură de beton și cu o arhitectură modernă.

Apartamentul propus se află la etajul 8, acesta este semidecomandat, bucătăria este deschisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 64 mp utili, cu balcon ajungând la 70.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol, ai loc să montezi un pantofar și un cuier, de unde se deschide zona de zi, adică living-ul cu bucătărie deschisă.

Hai să începem cu living-ul!

Livingul are o suprafață generoasă în care ai loc să te desfășori. Aici putem pune o canapea cu o măsuță de cafea, un scaun tip balansoar însoțit de un lampadar, un birou unde poți lucra de acasă, o comodă pe care să așezăm televizorul dar acestea sunt doar câteva idei. Din living avem acces și pe balconul deschis de 6 mp.

Continuăm cu bucătăria!

Aceasta este potrivită, nici mică nici mare și se poate monta și o insulă care să o despartă de zona de living.

Ne mutăm în zona de seară unde avem grupul sanitar și dormitorul.

Primul este grupul sanitar!

Acesta este spațios, este dotat cu cadă și lavoar dar și cu ventilator.

Ultimul este dormitorul!

Poți pune cu ușurință un pat pentru două persoane, două noptiere, o comodă și ai loc să faci și un mic dressing deoarece nu este mic ca suprafață. Orientarea este pe vest ca si living-ul.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă într-o locație premium.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Balcon:

Grup sanitar:

Dormitor:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s