Apartament 2 camere Drumul Sării 370 euro/lună

Apartamentul Intimet – dacă îți place este al tău –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate superbă, apartamentul Intimet situat pe Drumul Sării mai exact la numărul 20.

Zona în care este amplasată este plină de magazine (Lidl la 5 minute) și restaurante/cafenele. Aproape sunt parcurile Constantin Marinescu, Drumul Sării și Nicolae Găină unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt autobuze pe Drumul Sării și Drumul Taberei iar metroul este la 5 minute, stația Orizont. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 1985 având un regim de înălțime p+4 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Blocul nu are lift.

Apartamentul propus se află la etajul 3, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 52 mp utili, cu balcon ajungând la 56 mp.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare, așa cum vă place. Din hol avem acces în partea dreaptă către living, înainte avem bucătăria iar în partea stângă dormitorul și grupul sanitar.

Hai să începem cu livingul.

Livingul are o suprafață generoasă în care ai loc să te desfășori. Aici găsim o canapea și comodă pe care stă televizorul, restul de spațiu îl poți umple cu ce vrei tu. Orientarea camerei este pe vest ca și bucătăria și dormitorul. De aici avem acces în balconul de 4 mp care poate servi ca loc de relaxare sau depozitare.

Hai să ne mutăm în bucătărie!

Este încăpătoare și utilată. Aceasta are două zone, cea de a două a fost creată prin desfințarea unei debarale și poate servi ca zonă de pregătire a mâncării.

Dormitorul acum!

Este simplu dar elegant. Avem un pat pentru două persoane la care se adaugă două noptiere și o comodă. Dacă următoarea întrebare este ”Dressing nu avem?” răspunsul este că avem dar este făcut pe hol.

Continuăm cu grupul sanitar!

Spațioasă și elegantă, ca restul apartamentului. Aceasta este dotată cu cadă iar aerisirea este pe coloană.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflat aproape de centrul orașului.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Balcon:

Bucătărie:

Dormitor:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s