Casa/Vilă 3 camere Complex ANL Romexpo preț 499.000 euro

Casa/Vila Allegru – te rog, intră –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate superbă, casa/vila Allegru situată pe strada Parcului la numărul 83Z, în complexul ANL Romexpo.

Casa/Vila a fost construită în anul 2008 având o dispunere pe demisol, parter, etaj plus mansardă cu o structură de beton. Suprafața terenului este de 252 mp (terenul se află în concesiune ANL) din care avem 100 mp amprenta casei la sol restul rămânând curte libera. Casa are o suprafață utila de 170 mp, la care se adaugă mansarda amenajata de aproximativ 40 mp și garajul de la demisol.

Acum hai să intrăm înăuntru.

La parter avem o suprafață de 80 mp, cu cele două terase (de la intrare și de la accesul către curtea din spate), împărțită în living, dining, bucătărie, grup sanitar și holuri și două debarale.

În momentul în care pășim înăuntru intrăm în hol generos de unde putem merge în grupul sanitar de serviciu, la prima debara, ce se poate transforma în dressing sau în zona de zi.

Zona de zi cuprinde living-ul, dining-ul și bucătăria.

Living-ul are suprafața de 26 mp, orientarea este pe vest cu vedere spre curtea din spate și cu acces pe terasa de trecere din interior către exterior, are o înălțime de 3 m și este locul ideal unde familia se poate strânge.

Dining-ul este zona tampon între bucătărie și living, are 9 mp iar orientarea este pe nord.

Bucătăria este mare, 11 mp, loc suficient să gătească 2 persoane în acelasi timp iar vedera este pe față. Avem și o debara care poate să fie foarte utilă. Deși avem toate utilitățile avem și un boiler de apă.

Să ne mutăm la etaj.

La bază la etaj trebuiau să fie 4 dormitoare, 2 grupuri sanitare și un balcon dar acum sunt 2 dormitoare cu 2 grupuri sanitare și un balcon.

Primul dormitor (acum camera copilului) are 24 mp, vederea este pe față, ca punct cardinal avem estul și are baie proprie. Baia are 4 mp și este dotată cu cabină de dus.

Următorul dormitor are 26 mp, vederea este pe curtea din spate, punct cardinal vest, nu are grup sanitar popriu dar are un balcon închis de 5 mp.

Grupul sanitar de la etaj are 5 mp și este dotat cu cadă.

Hai la mansardă acum.

Aceasta are aproximativ 50 mp, este amenajată, este open space și poate să fie camera de joacă, studiu, bibliotecă sau cameră de lucur/atelier depinde de tine.

Ultimul loc este demisolul.

Aici avem o cameră ce poate să fie spațiu pentru depozitare sau spălătorie deoarece are 13 mp.

Garajul are 21 mp, loc suficient pentru o mașină încăpătoare.

Hai și afară în curte!

Aceasta are două zone, zona din față, unde avem accesul în casă și accesul în garaj și care este decorată cu multe flori și zona din spate unde poate să fie terenul de joacă pentru cei mici și locul de relaxare pentru cei mari. Avem și puț pentru irigarea curții.

Proprietatea este ideală pentru o familie ce își doresc o casă/vilă cu personalitate, aflată în București. Aceasta se vinde mobilată dacă se dorește.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dining, bucătărie și holuri:

Dormitor mic:

Dormitor mare:

Grup sanitar plus hol:

Mansardă:

Curte spate:

Curte față:

Casă/Vilă:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s