Apartament 3 camere Titulescu 725 euro/lună

Apartamentul Kavya – este timpul să-l vezi –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Kavya situat pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr. 98A, la 10 minute de Piața Victoriei.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase iar piața Matache este la doar 10 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape sunt muzee (precum Muzeul Antipa, Muzeul Țăranului Român și Muzeul Național de Geologie) dar și parcurile Kiseleff, Cuza și Duca unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la World Class Fitness Center din America House.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, tramvaie iar metroul, stația Basarab, este la doar 5 minute. Fiind poziționat în inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 2008 având un regim de înălțime p+8 cu o structură de cărămidă și beton și cu o arhitectură modernă anilor noștri.

Apartamentul propus se află la etajul 6, acesta este semidecomandat, bucătăria este open-space, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 73 mp utili, cu balcon ajungând la 76.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde se găsește un dressing dar. În partea dreaptă găsim grupul sanitar de serviciu apoi înainte avem zona de zi, formată din lving plus bucătărie și un balcon.

Hai să începem cu grupul sanitar de serviciu.

După cum știm aici avem un lavoar și o toaletă.

Ne mutăm în living și bucătărie.

Aici avem un spațiu generos cu multe spații pentru depozitare, gășim și două canapele, o comodă pe care stă un televizor și este despărțit living-ul de bucătărie de o masă pentru patru persoane.

Bucătăria este mobilată complet, inclusiv mașină de spălat vase.

Balconul de 3 mp este deschis și este locul ideal de relaxare.

Zona de seară cuprinde două dormitoare și un grup sanitar.

Primul este dormitorul mare.

Acesta este generos și este dotat cu pat pentru două persoane, două noptiere, o comodă pe care găsim încă un televizor și un dressing. Orientarea lui este sud-est ca și living-ul.

Urmează dormitorul mic.

Acesta are un dressing, o canapea extensibilă și un birou cu spații pentru depozitare. Orientarea este pe est.

Ultimul este grupul sanitar.

Acesta este dotat cu cadă, mașina de spălat rufe își are locul aici și aerisirea se realizează cu ajutorul ventilatorului.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr, un cuplu sau o familie care își dorește un acasă care are o personalitate modernă aflat în inima orașului nostru. Apartamentul dispune de un loc de parcarea subteran.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Balcon:

Dormitor mare:

Dormitor mic:

Grup sanitar:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s