Garsonieră Banu Manta preț 73.000 euro

Garsoniera Paisa – îți place –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate practică, garsoniera Paisa situată pe bulevardul Banu Manta, mai exact la numărul 29, la 2 minute de intersecția cu bulevardul Ion Mihalache.

Zona în care este amplasată este plină de magazine și restaurante/cafenele. Aproape este parcul Kiseleff unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze, pe bulevardul Banu Manta și tramvaie și autobuze pe bulevardul Ion Mihalache iar metroul este la 7 minute (gura de metrou Piața Victoriei sau Basarab). Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1982 având un regim de înălțime p+11, cu o structură de beton și cu o arhitectură modernă. Ținem să menționăm ca blocul este reabilitat termic și este mixt (apartamente și garsoniere).

Garsoniera propusă se află la etajul 6, aceasta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 30 mp utili, cu balcon ajungând la 34.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol, ai loc să montezi un pantofar și un cuier, de unde putem merge în grupul sanitar sau în cameră.

Hai să începem cu grupul sanitar!

Acesta are aproximativ 4 mp, ai loc să montezi un lavoar și o cadă sau un duș tip walk-in.

Continuăm cu camera!

Are 19 mp, destul de generoasă pentru o garsonieră, este orientată pe sud-est și în rest te lăsăm pe tine să îți imaginezi cum o vei amenaja.

Hai să ne mutăm în bucătărie!

Bucătăria are suprafața de 4 mp, pe partea dreaptă vei avea zona de pregătire a mâncării iar pe stânga poți pune o masă pentru două persoane.

Ultimul este balconul!

Are aproape 4 mp, se întinde pe cameră și bucătărie și poate să fie un spațiu de relaxare sau depozitare. Vederea este pe bulevardul Banu Manta.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă pe care să îl amenajeze după bunul plac.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Cameră:

Bucătărie:

Grup sanitar și hol intrare:

Vedere:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s