Apartament 3 camere 1 Mai preț 88.000 euro

Apartamentul Antitra – Hai să îl vezi –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate interesantă, apartamentul Antitra situat pe bulevardul Ion Mihalache nr. 335, la doar 5 minute de gura de metrou 1 mai.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Garden Pub) iar supermarket-ul, Lidl este aproape, pentru alimente cât mai proaspete. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie iar gura de metrou 1 mai este la 5 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1962 având un regim de înălțime p+10 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Ținem să menționăm ca blocul este reabilitat termic.

Apartamentul propus se află la etajul 6, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 57 mp utili, cu balcon ajungând la 61 mp.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde îți poți monta un cuier și pantofar iar cămara poate deservi ca dressing. Înainte avem bucătăria iar în partea dreaptă intrăm în living de unde putem merge în zona de seară (dormitoare și grupul sanitar).

Hai să începem cu bucătăria!

Aceasta este potrivită (6 mp) cu mărimea apartamentului. Pe partea stângă se montează zona de lucru iar pe dreapta se poate pune o masă pentru 4 persoane.

Hai să ne mutăm în living!

Livingul are o suprafață generoasă, 17 mp în care ai loc să te desfășori. Aici putem pune o canapea cu o măsuță de cafea, un scaun tip balansoar însoțit de un lampadar, un birou unde poți lucra de acasă, o comodă pe care să așezăm televizorul dar acestea sunt doar câteva idei. Vederea este pe lateral iar orientarea este pe vest. Din living avem acces către către zona de seară (cele două dormitoare și grupul sanitar).

Grupul sanitar acum!

Acesta are aproximativ 4 mp, este dotat cu cadă și aerisirea se realizează pe coloană.

Continuăm cu dormitoarele!

Acestea au suprafețe apropriate (11 și 12 mp), iar cel mare dispune de balconul de 4 mp. Vederea lor este pe față (bulevardul Ion Mihalache) iar ca punct cardinal avem nordul.

Proprietatea este ideală pentru un cuplu sau o familie care își dorește un acasă pe care să îl renoveze după bunul plac.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Dormitor mare:

Dormitor mic:

Grup sanitar:

Hol și balcon:

Bloc și vedere:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s