Apartament 2 camere Sebastian preț 79.000 euro

Apartamentul Vai – bun, bun și iar bun –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate interesantă, apartamentul Vai situat pe strada Sg. Maj. Vasile Topliceanu nr. 8, la doar 7 minute de parcul Sebastian.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Casa Banil sau Restaurant Excellence) iar supermarket-ul este aproape, pentru alimente cât mai proaspete. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie sunt aproape. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 1985 având un regim de înălțime p+8 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 6, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 59 mp utili, cu balcon ajungând la 64 mp.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare, așa cum vă place. Din hol avem acces în partea stângă către living, înainte avem bucătăria iar în partea dreaptă dormitorul și grupul sanitar.

Hai să începem cu livingul.

Livingul are o suprafață generoasă, 20 mp, în care ai loc să te desfășori. Aici găsim o canapea și comodă pe care stă televizorul, restul de spațiu îl poți umple cu ce vrei tu. Orientarea camerei este pe sud ca și bucătăria și dormitorul. De aici avem acces în balconul deschis de 5 mp care poate servi ca loc de relaxare sau depozitare.

Hai să ne mutăm în bucătărie!

Aceasta este potrivită (9 mp) cu mărimea apartamentului și poate să fie extinsă, deși este mare. Pe partea stângă avem zona de lucru iar pe dreapta se poate pune o masă pentru 4 persoane. Cămara la care avem acces este spațiul centralei dar și pentru depozitare.

Dormitorul acum!

Este simplu dar elegant, 14 mp. Avem un pat pentru două persoane la care se adaugă două noptiere și o comodă și un dressing. Pentru haine mai avem o debara pe hol ideală ca dressing secundar.

Continuăm cu grupul sanitar!

Spațioasă ca restul apartamentului, 4 mp. Aceasta este dotată cu cadă iar aerisirea este pe coloană.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică și se vinde mobilată și utilată.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Dormitor:

Grup sanitar:

Hol:

Vedere:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s