Apartament 4 camere Calea Moșilor preț 400 euro + TVA – Închiriat –

Apartamentul Ciplak – un loc bun pentru afacerea ta –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate interesantă, apartamentul Ciplak situat pe calea Moșilor nr 288 la intersecția cu strada Traian.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Karishma, Ciorbe și plăcinte) iar supermarket-ul, Mega Image este aproape, pentru alimente cât mai proaspete.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie, pe calea Moșilor iar gura de metrou Obor este la 10 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1983 având un regim de înălțime p+8 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Ținem să menționăm ca blocul este reabilitat termic.

Apartamentul propus se află la etajul 6, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 78 mp utili, cu balcon ajunând la 81. Vederea este pe spate iar ca punct cardinal avem estul.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol ce a fost mărit cu unul din dormitoare, creând o zonă deschisă. În partea dreaptă avem un grup sanitar și un dormitor iar în partea stângă bucătăria și livingul.

Hai să începem cu dormitorul din partea dreaptă!

Acesta are 10 mp, destul de încăpător pentru unul sau două birouri.

Continuăm cu zona deschisă!

Aceasta este formată din hol și dormitor, suprafața ei este de aproximativ 20 mp și poate să fie o recepție sau o sală de primire.

Urmează bucătăria!

Are 10 mp, este goală și o poți folosi ca loc pentru depozitare sau să pui alte birouri.

Ne mutăm în living!

17 mp, pe care să-i folosești cum vrei. De aici avem acces pe balconul de 3 mp și către un al doilea grup sanitar și al treilea dormitor.

Hai și în ultimul dormitor!

Aici avem o suprafață de 12 mp iar vederea este pe spate ca și restul apartamentului.

Proprietatea este ideală pentru birouri sau alte activități cu profil comercial.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor mare:

Bucătărie:

Spațiu deschis:

Dormitor mic:

Grupuri sanitare:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s