Apartament 4 camere Armenească preț 168.000 euro

Apartamentul Bohema – o proprietate care apare destul de greu –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate interesantă, apartamentul Bohema situat pe strada Arcului la numărul 26, în cartierul Armenesc.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Restaurant Ciao Niki, Zeppelin Pub, Chimichanga ) iar supermarket-ul, Mega Image este aproape, pentru alimente cât mai proaspete. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie iar gura de metrou Universitate este la 10 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1935 având un regim de înălțime p+4 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Ținem să menționăm ca blocul este încadrat în risc seismic II.

Apartamentul propus se află la etajul 2, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acelei perioade, cu o suprafața utilă de 124 mp utili, cu balcoane ajungând la 129 mp.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde îți poți monta un cuier și pantofar. De aici avem acces pe partea stângă către dormitorul mic sau înainte către holul de primire.

Hai să începem cu dormitorul mic!

Acesta are 14 mp, înălțimea camerei este de 3 m, ca și celelalte camere, are acces către unul din balcoane, balcon deschis de 3 mp, are orientarea către nord și pe accesul secundar te poți duce în holul de primire (cu siguranță vei închide accesul din holul de intrare).

Hai să ne mutăm în holul de primire!

Aici avem o suprafață de 18 mp, da 18 mp, cu acces pe partea stângă către dormitorul mic, unde am fost mai devreme și living, în acest moment nu are uși, înainte avem dormitorul mijlociu și pe cel mare și unul din cele două grupuri sanitare iar pe partea dreaptă avem acces către o zonă unde găsim celălalt grup sanitar, bucătăria și încă un hol care duce către o cămară ce poate să fie cameră tehnică.

Livingul acum!

22 mp, cu deschidere către holul de primire, și cu orientare către nord.

Continuăm cu dormitorul mijlociu!

Acesta are 18 mp, vederea este către strada Armenească și strada Arcului.

Trecem la grupul sanitar!

Acesta are 5 mp și aerisirea se face cu ajuorul geamului.

Urmează dormitorul mare!

Aici avem 20 mp, cu orientare est, acces la cel de-al doilea balcon, 2 mp are acesta și cu acces către cel de-al doilea grup sanitar.

Cu grupul sanitar secundar continuăm!

4 mp la care adăugăm și oficiul de 1 mp. Are acces din dormitorul mare dar și din culoarul care duce către bucătărie sau holul de primire. Una din cele două intrări trebuie închise din punctul nostru de vedere.

Ultima este bucătăria!

Aceasta are 8 mp, nu are geamuri dar o poți face frumoasă. De aici putem merge în alt hol de 3 mp ce are acces către o debara/cameră de serviciu de 5 mp ce poate fi cămară sau cameră tehnică.

Proprietatea este ideală pentru o familie sau o afacere care își dorește un acasă/sediu pe care să îl renoveze după bunul plac.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor mic:

Dormitor mijlociu:

Dormitor mare:

Hol primire:

Grupuri sanitare:

Bucătărie:

Hol intrare:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s