Apartament 3 camere Izvorul Rece preț 2.000 euro + TVA

Apartamentul Ijo – trebuie să-l vezi –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate superbă, apartamentul Ijo situat pe strada Plantelor mai exact la numărul 36.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Waterloo Taverne și Bistro Lanka) iar supermarket-urile sunt la doar 5 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape, pentru iubitorii de sport, sunt numeroasele săli de fitness.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie pe bulevardul Carol I și Calea Călărașilor. Fiind poziționat în inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1994 având un regim de înălțime p+3 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 1, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 109 mp utili, cu balcoane ajungând la 117.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare (12 mp) ce este dotat cu cuier, un dulap încăpător și o oglindă ca să te aranjezi înainte să ieși pe usă. Pe partea stângă avem grupul sanitar de serviciu (doar un wc și un lavoar), o debara transformată în spălătorie, deoarece acolo este montată mașina de spălat rufe, înainte avem bucătăria și living-ul iar în partea dreaptă zona de seară ce curpinde două dormitoare și un grup sanitar.

Hai să începem cu bucătăria!

Aceasta are 17 mp, vine utilată complet (inclusiv mașină de spălat vase), cu multe spații pentru depozitare și cu o zonă de luat masa. Debaraua pe care o găsim aici este cameră tehnică petru centrală. Ca să nu uităm bucătăria are acces și din sufragerie.

Ne mutăm în living!

32 mp atât are această cameră. Avem o zonă de relaxare și o zonă de dinning în cazul în care nu vrei să mănânci în bucătărie. Living-ul are acces și pe un balcon deschis de 3 mp.

Continuăm cu zona de seară!

După cum am zis mai sus aceasta este formată din două dormitoare și un grup sanitar toate cu intrare dintr-un vestibul.

Dormitorul mare este primul!

Nici mic nici prea mare, 22 mp. Este echipat cu un pat pentru două persoane, două noptiere, o comodă și două dressing-uri încăpătoare. Avem și un balcon de 1,30 mp.

Urmează dormitorul mic!

Acesta are 12 mp și este echipat cu un pat pentru o persoană, un dressing și o comodă. Se poate folosi și ca birou această cameră. Avem un mic balcon de 3 mp și aici.

Ultimul este grupul sanitar.

Are 5 mp, este dotată cu cadă, aerisirea se realizează cu ajutorul ventilatorului și are spații pentru depozitare.

Proprietatea vine însoțită de un loc de parcare subteran, este personalizabilă ușor în funcție de nevoile dumneavoastră și este ideală pentru o familie cu un copil care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflată în inima Bucureștiului.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Dormitor mare:

Dormitor mic:

Grupuri sanitare:

Hol intrare:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s