Apartament 4 camere Aviatorilor preț 5.500 euro + TVA

Apartamentul Tenir – dacă cauți ceva special –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate superbă, apartamentul Tenir situat pe strada Grigore Mora 17 bis în cartierul Aviatorilor.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Kaiamo și Trattoria Verdi Aviatorilor) iar supermarket-urile sunt la doar 5 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape, pentru iubitorii de sport, sunt parcul Regele Mihai (Herăstrău) și parcul Kiseleff.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze pe bulevardul calea Dorobanși iar metroul este la 3 minute, stația Aviatorilor. Fiind poziționat în inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul este o clădire de excepție ce a fost construită în anul 2014 având un regim de înălțime p+4 cu o structură de beton și cu o arhitectură modernă.

Apartamentul propus se află la etajul 1, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 239 mp utili, cu terasă și balcon ajungând la 266. Înălțimea camerelor este de 2,80 m, încălzirea este în pardoseală, climatizarea este centralizată (VRV-Daikin) iar panourile de control îți vor ușura șederea.

În momentul în care pășești înăuntru intri în impresionantul living, ce are 95 mp și care abundă de lumină naturală datorită geamurilor mari ce au ca orientare sudul, estul și nordul. Living-ul cuprinde și o zonă de dinning iar bucătăria are acces dublu, din zona de relaxare și din dinning. De aici putem merge în cel mai mic dormitor sau trecând prin hol ajungem în celelalte două dormitoare iar dacă avem musafiri au acces tot din hol la grupul sanitar de serviciu. Avem acces și pe superba terasă de 22 mp ce poate servi ca spațiu de relaxare în zilele însorite.

Să mergem în bucătărie.

19 mp atât are. E încăpătoare, este complet mobilată (Bulthaup) și utilată (Miele) iar cămara îți ascunde tot ce nu vrei la vedere.

Continuăm cu dormitorul mic/biroul.

Acesta are 18 mp, orientarea lui este către sud, are grup sanitar propriu (echipat cu lavoar, duș walk-in și wc), are acces către terasă și către master bedroom.

Urmează dormitorul mare/master bedroom-ul.

Este un dormitor genereos, 37 mp, echipat cu pat pentru două persoane, o zonă de relaxare unde poți să citești și un dressing mare pentru hainele tale. Orientarea este tot pe sud iar grupul sanitar propriu este echipat cu cadă și cu duș walk-in. De aici avem acces în hol-ul apartamentului.

Holul după cum am zis mai sus te conduce către living, grupul sanitar de serviciu, master bedroom, dormitorul mijlociu sau camera tehnică. Livingul am trecut prin el, master bedroom-ul la fel. Hai în grupul sanitar de serviciu.

Acesta este pentru invitați și este dotat cu lavoar și wc. Simplu și eficient.

Ultima cameră este dormitorul mijlociu.

Aici avem o suprafață de 22 mp, cu orientare către nord și vest. Este dotat cu un dressing și o canapea, în acest moment și are grup sanitar propriu echipat cu duș walk-in, lavoar și wc.

Proprietatea vine însoțită de un loc de parcare subteran, este personalizabilă în funcție de nevoile dumneavoastră, în costul chiriei intră și cheltuielile de mentenanță ale blocului și este ideală pentru o familie care își dorește un acasă care are o personalitate unică aflată în inima Bucureștiului.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Terasă:

Hol și grup sanitar de serviciu:

Dormitor mic/birou:

Dormitor matrimonial/Master bedroom:

Dormitor mijlociu:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s