Apartament 2 camere Crângași preț 94.000 euro sau 500 euro/lună (cu loc de parcare inclus).

Apartamentul Aralas – rezidențial sau comercial –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate interesantă, apartamentul Aralas situat în cartierul Crângași, pe strada Nicolae Filimon nr 5.

Zona în care este amplasat este plină de magazine (Carrefour), restaurantele sunt numeroase (Tudis Pizza, Restaurant Potcoava) iar supermarket-ul, complexul agroalimentar Crângași este aproape, pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape este și parcul Crângași (peste stradă) unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie pe calea Crângași iar gura de metrou Crângași este la 10 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 2011 având un regim de înălțime p+4 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Ținem să menționăm ca blocul are lift și o curte în spate (fiecare apartament are cotă indiviză din ea).

Apartamentul propus se află la parter, acesta este decomandat, bucătăria este deschisă cu holul (dar se poate închide), compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 59 mp utili, nu are balcon. Vederea este pe față, punct cardinal nord și pe spate punct cardinal sud.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol, mare (13 mp) unde îți poți monta un cuier și pantofar dar și un dressing. Pe partea stângă avem living-ul, înainte avem bucătăria iar în partea dreaptă grupul sanitar și dormitorul.

Hai să începem cu living-ul!

Livingul are o suprafață generoasă, 25 mp în care ai loc să te desfășori. Aici putem pune o canapea cu o măsuță de cafea, un scaun tip balansoar însoțit de un lampadar, un birou unde poți lucra de acasă, o comodă pe care să așezăm televizorul dar acestea sunt doar câteva idei. Vederea este pe față, orientare nord după cum am zis mai sus.

Hai să ne mutăm în bucătărie!

Aceasta are 5 mp, este deschisă cu holul dar se poate închide cu un geam de sticlă și face o intrare prin living.

Continuăm cu grupul sanitar!

Grupul sanitar are 3 mp, este dotat cu lavoar și wc iar aerisirea se realizează cu ajutorul geamului. Dacă proprietatea se dorește pentru rezidentă caloriferul se poate muta pe peretele din dreapta iar în locul lui se poate monta o cabină de duș.

Dormitorul acum!

Aici avem o suprafață de 13 mp. Poți pune cu ușurință un pat pentru două persoane, două noptiere și un dulap. După cum am zis orientarea este pe sud cu vedere către curtea din spate.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă pe care să îl amenajeze după bunul plac dar este recomandat și pentru spațiu de birouri, cabinet stomatologic, cabinet notarial, etc. Există și posibilitatea achiziției unui loc de parcare la subteran contra sumei de 10.000 euro.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Hol cu bucătărie:

Grup sanitar:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s