Apartament 4 camere Armenească preț 219.500 euro

Apartamentul Stary – nu ai întâlnit un apartament ca acesta –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate interesantă, apartamentul Stary situat pe bulevardul Carol I la numărul 57, în cartierul Armenesc, la intersecția cu calea Moșilor.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Restaurant Ciao Niki, Zeppelin Pub, Chimichanga ) iar supermarket-ul, Mega Image este aproape, pentru alimente cât mai proaspete. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie iar gura de metrou Universitate este la 10 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1932 având un regim de înălțime p+5 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Ținem să menționăm ca blocul este încadrat în urgență 3.

Apartamentul propus se află la etajul 3, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acelei perioade, cu o suprafața utilă de 101 mp utili, cu terasă și balcon ajungând la 111 mp.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol care te conduce către living, grupul sanitar de serviciu sau bucătărie.

Hai să începem cu living-ul!

Acesta are 22 mp, spațiu suficient ca să îl amenajezi după confortul tău și are acces către terasa de 6 mp, care poate să fie o oază de relaxare în zilele însorite. Orientarea este nord iar de aici putem merge în zona de seară care cuprinde cele 3 dormitoare și grupul sanitar principal.

Hai să ne mutăm în bucătărie!

Aici avem o suprafață de 11 mp ce vine mobilată și utilată. Orientarea este tot pe nord ca și living-ul.

Până să ne mutăm în zona de seară mai avem grupul sanitar de serviciu, ce conține un wc și un lavoar și o debara.

Hai în zona de seară. După cum am zis mai sus sunt 3 dormitoare și un grup sanitar.

Primul este dormitorul mare, 17 mp cu orientare tot pe nord, urează dormitorul mic, 12 mp cu acces pe balconul închis de 4 mp și cu orientare pe sud iar ultimul este dormitorul mijlociu, 16 mp cu orientare pe sud.

Grupul sanitar principal are 4 și este dotat cu cadă, wc și două lavoare. Aerisirea se realizează cu ajutorul geamului.

Proprietatea este ideală pentru o familie sau o afacere care își dorește un acasă/sediu renovat pe care doar îl mobilezi.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Terasă:

Bucătărie:

Grup sanitar de serviciu:

Hol:

Dormitor mare:

Hol secundar:

Grup sanitar principal:

Dormitor mic:

Dormitor mijlociu:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s