Apartament 2 camere Confort City (Popești-Leordeni) preț 63.000 euro

Apartamentul Quente – locul unui nou început –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Quente situat pe Splaiul Unirii nr 9, Popești-Leordeni, în complexul Confort City.

Complexul în care este amplasat are magazine, cafenea, medic veterinar, spații de recreere adulți și copii.

Mijloacele de transport în comun, în cazul în care nu aveți mașină este autobuzul 223 care vă lasă la o distanță de 3 minute față de complex.

Imobilul a fost construit în anul 2009 având un regim de înălțime demisol+p+11 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 9, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 61 mp utili, cu balcon ajungând la 67 mp.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare, așa cum vă place, 15 mp, în care ai deja un dressing foarte mare pentru toate hainele, un cuier și un pantofar. De aici în partea stângă avem living-ul, bucătăria iar drept avem dormitorul și grupul sanitar.

Hai să începem cu living-ul.

Livingul are o suprafață de 17 mp, în care ai loc să te desfășori. Aici găsim o canapea mare și confortabilă, o comodă pe care are loc televizorul și o masă la care poți sta cu prietenii sau de la care poți lucra. Orientarea este pe est ca și bucătăria și dormitorul. De aici avem acces și pe balconul de 6 mp care este deschis.

Continuăm cu bucătăria.

Are 7 mp. este complet mobilată și utilată (inclusiv mașină de spălat vase) și cuprinde și o zonă de luat masa în cazul în care nu vrei să o servești în living.

Hai să ne mutăm în dormitor!

Este simplu dar elegant cu o suprafață de 15 mp. Avem un pat pentru două persoane la care se adaugă două noptiere, o comodă, un birou mic și practic și o zonă de înfrumusețare pentru doamne. Pe jos avem o mochetă în care te afunzi.

Grupul sanitar acum!

Spațios, 7 mp, dotat cu cadă și lavoar, mașina de spălat își are locul aici iar aerisirea se realizează cu ajutorul ventilatorului.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică și aceasta se poate vinde si mobilată.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Dormitor:

Grup sanitr:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s