Apartament 4 camere Universitate preț 195.000 euro

Apartamentul Gitna – dacă vrei să stai în centru –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate interesantă, apartamentul Gitna situat pe bulevardul Nicolae Bălcescu la numărul 35, la 5 minute de Piața Universității.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Sushi Yoko, Za’atar) iar supermarket-ul, Mega Image este aproape, pentru alimente cât mai proaspete. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze iar gura de metrou Universitate este la 5 minute de mers pe jos. Fiind poziționat în inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1937 având un regim de înălțime p+8 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută. Ținem să menționăm ca blocul este încadrat în clasa de risc seismic 2.

Apartamentul propus se află la etajul 3, acesta este semidecomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acelei perioade, cu o suprafața utilă de 139 mp utili, balcon ajungând la 147 mp.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol unde îți poți monta un cuier și pantofar. De aici avem acces pe partea dreaptă către dormitorul mic, înainte către living sau stânga către o zonă de depozitare și bucătărie.

Hai să începem cu dormitorul mic!

Acesta are 17 mp, destul de mare, vederea este spre bulevardul Nicolae Bălcescu iar ca punct cardinal suntem pe est. Pe lângă accesul din holul de intrare mai avem un acces și din living.

Hai să ne mutăm în living!

Aici avem 36 mp, spațiu suficient ca să îl amenajezi după confortul tău. Orientarea este est iar de aici putem merge spre zona de depozitare și bucătărie sau spre celelalte două dormitoare.

Zona de depozitare și bucătăria acum!

Este formată din două holuri, grupul sanitar de serviciu, două cămări și bucătăria.

Continuăm cu bucătăria!

Aceasta are 9 mp, are acces din cele două holuri din zona de depozitare care dau în holul de intrare și în living.

Trecem la cele două dormitoare rămase! Acestea sunt despărțite de un hol și după cum am zis mai sus au acces din living. Cum ajungem în hol pe dreapta avem dormitorul mare, înainte grupul sanitar și în stânga dormitorul mijlociu.

Primul este dormitorul mare!

Aici avem 22 mp, cu orientare est.

Cu grupul sanitar continuăm!

6 mp, dotați cu cadă, lavoar și cu aerisire pe coloană.

Ultimul este dormitorul mijlociu.

Acesta are 20 mp și vederea este pe spate cu orientare către vest. Aici avem acces și pe balconul deschis de 7 mp.

Proprietatea vine însoțită de două boxe și o cameră de serviciu și este ideală pentru o familie sau o afacere care își dorește un acasă/sediu pe care să îl renoveze după bunul plac.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor mic:

Zonă depozitare și bucătărie:

Hol dormitorare:

Dormitor mare:

Grup sanitar:

Dormitor mijlociu:

Hol intrare:

Vedere față:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s