Apartament 2 camere Națiunile Unite preț 180.000 euro

Apartamentul Cho – ai mult de văzut –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate elegantă, apartamentul Cho situat pe bulevardul Națiunile Unite la numărul 4, la 10 minute de Piața Unirii.

Zona în care este amplasat este plină de magazine (magazinul Unirea), restaurantele sunt numeroase (Hanul lui Manuc, Borsalino) iar supermarket-urile, Carrefour și Mega Image sunt la doar 10 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape sunt muzee (precum Palatul Voievodal Curtea Veche) dar și parcuri (Parcul Unirii, Parcul Tribunalului) unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie iar gura de metrou Piața Unirii este la 10 minute. Fiind poziționat în inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1987 având un regim de înălțime p+7 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 5, acesta este decomandat, bucătăria este deschisă cu holul, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 58 mp utili, cu balcoane ajungând la 62 mp.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol generos, 7 mp, unde ai montat un cuier ascuns. De aici avem acces pe partea dreaptă către living, înainte către bucătărie sau stânga către dormitor și grupul sanitar. Ca punct cardinal avem sudul (întregul apartament este pe sud).

Hai să începem cu living-ul!

Aici avem 22 mp, spațiu suficient pentru un apartament de 2 camere. Avem o zonă de relaxare ce cuprinde o canapea și o măsuță de cafea, lângă avem un mic birou și o bibliotecă mare, vis a vis avem o comodă plus un spațiu pentru depozitare.

Hai să ne mutăm în bucătărie!

Are 11 mp, este deschisă cu holul, este mobilată și utilată (inclusiv mașină de spălat vase) și cuprinde și o zonă de luat masa. De aici avem acces și pe unul din balcoane.

Hai să ne mutăm în dormitor!

Este simplu dar elegant cu o suprafață de 13 mp. Avem un pat pentru două persoane la care se adaugă un dressing încăpător și o comodă. De aici avem acces pe cel de al doilea balcon.

Grupul sanitar acum!

Spațios, 4 mp, dotat cu lavoar și duș tip walk-in iar mașina de spălat rufe își are locul în nișa din hol.

Proprietatea este proaspăt renovată și este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică iar aceasta se vinde mobilată și utilată, cum se vede în poze.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Living:

Bucătărie:

Dormitor:

Grup sanitar:

Hol:

Vedere:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s