Apartament 2 camerea Lujerului preț 59.800 euro

Apartamentul Vahe – dacă nu vrei o garsonieră –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate decentă, apartamentul Vahe situat pe aleea Cetățuia la numărul 4, la 3 minute de pasajul Lujerului.

Zona în care este amplasat este plină de magazine (Plaza România), restaurantele sunt numeroase (Trattoria Roz Cafe, Ciao Trattoria, etc.) iar supermarket-ul Cora este peste drum, pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape este și parcul Iuliu Maniu – Fabricii unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și tramvaie, tramvaiul 41 este la 3 minute, iar gura de metrou Lujerului este tot la 3 minute de mers pe jos. Fiind poziționat aproape de inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1973 având un regim de înălțime p+10 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută.

Apartamentul propus se află la etajul 3, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acestei perioade, cu o suprafața utilă de 36 mp utili, cu balcon ajungând la 39. Vederea este pe spate iar ca punct cardinal avem estul.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol, 5 mp, destul de spațios unde acum avem frigiderul, mașina de spălat rufe și un cuier închis. De aici avem acces în partea stângă la grupul sanitar, înainte avem dormitorul iar în partea dreaptă bucătăria și living-ul.

Hai să începem cu grupul sanitar!

Nu este cel mai mare, are 3 mp, dar este dotat cu cadă iar aerisirea se realizează pe coloană. Se poate monta un ventilator pentru eficientizare.

Hai să ne mutăm în dormitor!

10 mp, cu orientare către este. Aici găsim un dressing, un pat pentru două persoane, o bibliotecă și un birou micuț.

Bucătăria acum!

Are 4 mp, este mobilată și utilată și cuprinde și o zonă de luat masa. Aici este montată și centrala.

Ultimul este living-ul!

Aici avem 15 mp. Avem o zonă de relaxare ce cuprinde o canapea și o măsuță de cafea, lângă un dressing și un birou pe post de comodă. De aici avem acces către balconul închis de 3 mp.

Proprietatea este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Bucătărie:

Dormitor:

Grup sanitar:

Hol:

Balcon:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s