Apartament 2 camere Gara De Nord preț 125.000 euro

Apartamentul Malakas – nu este frumos, este foarte frumos –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate interesantă, apartamentul Malakas situat pe strada Petru Poni nr. 7 la 5 minute de Gara De Nord.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase iar piața Matache este la doar 10 minute distanță pentru alimente cât mai proaspete. Foarte aproape sunt muzee (precum Muzeul Antipa, Muzeul Țăranului Român și Muzeul Național de Geologie) dar și parcurile Kiseleff, Cuza și Duca unde vă puteți plimba sau juca împreună cu membrii familiei dumneavoastră dar și alte spații de recreere mai mici. Iubitorii de sport pot merge la World Class Fitness Center din America House.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Autobuze și troleibuze iar metroul, stația Gara De Nord, este la doar 5 minute. Fiind poziționat în inima orașului accesul către orice parte a Bucureștiului este facilă.

Imobilul a fost construit în anul 1939 având un regim de înălțime p+3 cu o structură de cărămidă și beton și cu o arhitectură placută și nu este prezent în listele cu risc seismic sau urgență. Blocul este sub formă de pătrat iar în centru găsim o curte care este o oază de relaxare.

Apartamentul propus se află la etajul 1, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acelei perioade, cu o suprafața utilă de 73 mp utili, nu are balcon.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol mare (care a fost creat prin unirea a unui vestibul și a unui oficiu), de unde poți merge în fiecare cameră. Pe partea dreaptă avem dormitorul și living-ul iar pe stânga avem grupul sanitar și bucătăria.

Hai să începem cu dormitor!

Acesta are 20 mp, destul de mare zic eu, vederea este spre strada Petru Poni iar ca punct cardinal suntem pe nord est.

Hai să ne mutăm în living!

Aici avem 22 mp, spațiu suficient ca să îl amenajezi după confortul tău. Orientarea este aceași ca și a dormitorului iar vederea este și spre strada Constantin Disescu.

Grupul sanitar acum!

5 mp, dotați cu duș tip walk-in, lavoar și cu geam pentru aerisire.

Ultimula este bucătăria.

Aceasta are 10 mp, pe partea stângă, lângă geam, avem centrala iar vederea este pe strada Constantin Disescu. Din bucătărie putem merge în zona pentru depozitare unde găsim două debarale ce se pot transforma în una singură.

Proprietatea vine însoțită de o boxă, de 5 mp la demisol și este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Debarale:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s