Apartament 3 camere Foișorul de Foc preț 90.000 euro

Apartamentul Tokuni – cu multă plăcere în avans –

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate interesantă, apartamentul Tokuni situat pe strada Gheorghe Pop de Băsești nr. 49-51 la 5 minute de Foișorul de Foc.

Zona în care este amplasat este plină de magazine, restaurantele sunt numeroase (Sweet Ela, El Torito) iar piața Obor este aproape, pentru alimente cât mai proaspete. Iubitorii de sport pot merge la numeroasele săli de fitness din zonă.

Mijloacele de transport în comun sunt numeroase și ele. Troleibuze și tramvaie pe bulevardul Ferdinand iar gura de metrou Piața Iancului este la 10 minute de mers pe jos. Accesul către centrul orașului este facil ca și către celelalte zone.

Imobilul a fost construit în anul 1957 având un regim de înălțime p+3 cu o structură de beton și cu o arhitectură plăcută și nu este prezent în listele cu risc seismic sau urgență. Ținem să menționăm ca blocul are o curte frumoasă iar din aceasta fiecare apartament are cotă indiviză.

Apartamentul propus se află la parter, acesta este decomandat, bucătăria este închisă, compartimentarea este una deosebită, funcțională și aparte acelei perioade, cu o suprafața utilă de 59 mp utili, nu are balcon.

În momentul în care pășești înăuntru intri într-un hol de 6 mp (care este format dintr-un vestibul și un oficiu), de unde poți merge în fiecare cameră. Pe partea dreaptă avem dormitorul mare și living-ul, pe stânga avem grupul sanitar și bucătăria iar înainte avem dormitorul mic.

Hai să începem cu dormitorul mare!

Acesta are 15 mp, destul de mare zic eu, vederea este spre curtea imobilului iar ca punct cardinal suntem pe sud-vest. Acest dormitor comunică cu living-ul prin glasvand.

Hai să ne mutăm în living!

Aici avem 18 mp, spațiu suficient ca să îl amenajezi după confortul tău. Orientarea este aceași ca și a dormitorul mare iar vederea și orientarea este aceași. Accesul în cameră se face prin hol sau dormitorul mare.

Bucătăria acum!

Nu este cea mai mare, are doar 5 mp dar pentru niște persoane care nu gătesc de regulă este suficientă.

Urmează grupul sanitar!

Acesta are 4 mp iar geamul este pentru o aerisire eficientă.

Ultimul este dormitorul mic!

11 mp cu vedere pe spatele blocului iar ca punct cardinal avem nord-estul.

Proprietatea vine însoțită de o boxă, de 11 mp la subsol și este ideală pentru un tânăr sau un cuplu care își dorește un acasă care are o personalitate unică.

Sperăm ca am stârnit interesul dumneavoastră pentru a veni la vizionare și de a vă convinge de avantajele acestei proprietăți, în rest lăsăm pozele atașate să vorbească de la sine.

Florea Matei – 0726299017 –
Weber Marian Robert – 0767820023 –

Living:

Dormitor mare:

Dormitor mic:

Bucătărie:

Grup sanitar:

Hol:

Bloc:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s